Ankara Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Ankara / Altındağ Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir çağrı merkezi için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Almanca Bilen Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. -Sözlü ve yazılı olarak, anadil düzeyinde Almanca bilen (Almanca mülakat ve test olacaktır) -En az lise mezunu (Almanya'da or..

ONLINE EĞİTİM KURUMUMUZDA VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE RUTİN GÖRÜŞMELER YAPABİLECEK ; *Diksiyonu düzgün ve akıcı *prezantabl *Kendine güvenen *İkna kabiliyeti yüksek, , iletişim becerileri gelişmiş, organizasyon kabiliyeti güçlü, *kurum bilincine sahip, ..

Ankara / Altındağ Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer İngilizce Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları İngilizce Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Altındağ Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Fransızca Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları Fransızca Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

Kaıser Creatıve firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Kaıser Creatıve Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

İTALYANCA BİLEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ Genel Nitelikler: Minimum Önlisans tercihen Lisans veya Yüksek Lisans mezunu Akıcı seviyede İtalyanca konuşabilen Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

Turkcell Global Bilgi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Almanca Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Turkcell Global Bilgi Almanca Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

Ankara / Çankaya Buz Reklam

22 YILLIK REKLAM AJANSIMIZIN BÜYÜYEN KADROSUNA; * TERCİHEN AŞAĞIDA BELİRTİLEN MECRALARIN SATIŞINDA BULUNMUŞ, * DİKSİYONU DÜZGÜN, * OFİS PROGRAMLARINI ETKİN KULLANABİLEN, * EHLİYETLİ (AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN) * TERCİHEN SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN, * ESNEK ÇALIŞMA S..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Tutku Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer İlk Temas Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Tutku Grup İlk Temas Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...