Ankara Operatör İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Operatör
Ankara / Pursaklar Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun *Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Tercihen MS Office programları kullanabilen ..

Ankara / Tümü Adecco Ankara

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz enerji sektöründen faaliyet gösteren firmamız için İşletme Operatörü arayışımız bulunmaktadır. Enerji sektöründe min. 3 yıl görev almış. Termik santral deneyimi olan, Tercihen elektrik bölümü mezunu,..

Ankara / Sincan T Kalıp

· Tercihen ilgili bölümlerden mezun, · 3 eksen freze ve torna tezgahlarında ayar yapabilecek, · Benzer bir işte 2 yıl deneyimi olan, · CAD-CAM programı hakkında bilgi sahibi, · Vardiyalı çalışabilecek, ..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

Ankara / Çubuk Karteks Ambalaj

KARTEKS AMBALAJ olarak Ankara'da Çubuk ilçesinde oluklu mukavva koli üretimi yapan bir fabrikayız. Oluklu mukavva koli makinalarında çalışmış (slotter, inliner, bobst kesim, masterflekso baskı, otomatik dikiş, )arkadaşlar alınacaktır. *Tercihen askerliğini yapmış; *Daha önceden se..

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA / ÇANKAYA DA BULUNAN PROJEMİZE ALİMAK OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR. İSTENİLEN BELGELER : YÜK ASANSÖRÜ TAŞIMA BELGESİ , BAKIM VE ONARIM BELGESİ , MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ .. ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYABİLECEK TERCİHEN GURBETCİ ( KOGUŞ SİSTEMİ MEVCUT )..

Genel Nitelikler: Ankara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

Ankara / Altındağ İrem Yayıncılık

Yayınevimize, sınav kitapları (KPSS, ALES, YGS, LYS vb.) ve ders-yardımcı kitaplar (MEB) dizgisi yapabilen, ve ilgili adobe programlarını (indesign, illustrator vb.) iyi derecede kullanabilen deneyimli dizgiciler alınacaktır. Ayrıca Microsoft Word kullanılarak oluşturulmuş mevcut sınav kitaplarımızd..

Ankara / Çankaya Yayın Evi

Yayınevimize adobe programlarını ileri seviyede kullanan, yayınevi deneyimli dizgi operatörü alınacaktır. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olma koşulu vardır. Adayların fotoğraflı cv ile başvurmaları rica olunur...