Ankara Operatör İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Operatör

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

Ankara / Yenimahalle Eko Savunma Ltd. Şti

CNC Operatörleri alınacaktır...

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA / ÇANKAYA DA BULUNAN PROJEMİZE ALİMAK OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR. İSTENİLEN BELGELER : YÜK ASANSÖRÜ TAŞIMA BELGESİ , BAKIM VE ONARIM BELGESİ , MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ .. ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYABİLECEK TERCİHEN GURBETCİ ( KOGUŞ SİSTEMİ MEVCUT )..

Ankara'da Başkentgaz Bef (bina etüd) projesi kapsamında saha operatörü aranmaktadır. Android tabanlı tabletler ile Başkentgaz'ın gaz dağıtımı yaptığı Ankarada'ki tüm ilçelerden bina ve binaların gaz ile olan ilişkisini içeren veri toplanacaktır. İş ile alakalı gerekli eğitimler şirketimiz tarafından..

Ankara / Çankaya Kardesler Hafriyat A. Ş.

Çalışma Saatleri : 08.00 - 18.00 Tecrübeli, Operatörlük Belgesi olan. Ankara HIZLI TREN GARI' na tecrübeli eleman alınacaktır...

YETSAN bünyesinde hizmet vermekte olan Yetsan Isı Dönüşüm Sistemleri firmamızda, Ankara fabrikamızda makine ve/veya montaj operatörü olarak görevlendirilmek üzere personeller arıyoruz. Aranan nitelikler; *Meslek Lisesi Mezunu olması tercih sebebidir. *Üretim sektöründe minim..

Ankara / Tümü Megasu

YATAY Sondaj Operatörü alınacaktır..

Ankara / Tümü Ay-Bet İş Makinalerı

SAMSUNDA VİNÇ FİRMASIYIZ. HEM SAMSUN İÇİ HEMDE SAMSUN DIŞINDA ÇALIŞABİLECEK OPERATÖRLER ARIYORUZ. MERAK ETTİĞİNİZ ÖZELLİKLERİ TELEFON İLE SORABİLİRSİNİZ...

Ankara / Yenimahalle Umek Ltd Şti

İş Tanımı Sondaj sektöründe hizmet veren firmamızda Cnc Torna ustası aranmaktadır. Pozisyonun maaş aralığı 1750 TL - 2500 TL dir. Süreç sadece operatörlük değil, imalat sorumluluğudur. Fanuc sistemde usta kişilerin sıkıntısız adapte olacağı tezgahlarda çalışılacaktır. ..

Ankara / Tümü Ay-Bet İş Makinalerı

SAMSUNDA VİNÇ FİRMASIYIZ. HEM SAMSUN İÇİ HEMDE SAMSUN DIŞINDA ÇALIŞABİLECEK OPERATÖRLER ARIYORUZ. MERAK ETTİĞİNİZ ÖZELLİKLERİ TELEFON İLE SORABİLİRSİNİZ...