Ankara Personel İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Personel

İss Proser Güvenlik; Bilkent te- Eskişehir yolu Yanında yapılmakta olan yeni şehir hastanesi projesinde personel artırımı nedeniyle 2 gündüz çalış + 1 tatil, 2 gece çalış + 1 Tatil şeklinde çalışacak, bay güvenlik personelleri alınacaktır. Bekar için 1615 TL maaş+ 120 TL yol+ yemek + Aranan şa..

İSS PROSER Güvenlik Tarafından; Güvenlik Kimlik Kartı Olan; Eskişehir ve Konya yolu üzerinde bir iş merkezi için bay güvenlik personeli alınacaktır. Bay güvenlik personeli adaylarının 1,75 m ya da üzeri boyda ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. ..

İss Proser Güvenlik; Bilkent- Eskişehir yolu Atatürk Hastanesi Yanında yapılmakta olan yeni şehir hastanesi projesinde personel artırımı nedeniyle 2 gündüz çalış + 1 tatil, 2 gece çalış + 1 Tatil şeklinde çalışacak, bay güvenlik personelleri alınacaktır. Bekar için 1615 TL maaş+ 120 TL yol+ ye..

Firmamızın Polatlı'da ki projesinde çalıştırılmak üzere; 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Tercihen güvenlik ala..

İss Proser Güvenlik; Çayyolu nda bulunan özel bir kolejde 2 gündüz+2 gece+2 tatil sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek 1 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1500 TL + 200 TL Multinet + Yemek; Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, boy 175 cm ve üzeri, yaş 22-32 a..

İss Proser Güvenlik; Eryaman da (5. Etap) bulunan özel bir kolejde 2 gündüz+2 gece+2 tatil sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek 1 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1500 TL + 200 TL Multinet + Yemek; Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, boy 175 cm ve üzeri, ya..

İss Proser Güvenlik; Bilkent- Eskişehir yolu Atatürk Hastanesi Yanında yapılmakta olan yeni şehir hastanesi projesinde personel artırımı nedeniyle 2 gündüz çalış + 1 tatil, 2 gece çalış + 1 Tatil şeklinde çalışacak, bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için 1615 TL maaş+ 120 TL yol+ yeme..

Ankara / Yenimahalle Acme Kompozıt

Ankara - Ostim'deki firmamızda polimer kompozit malzeme üretiminde yetiştirmek/çalıştırmak için eleman aramaktayız. Firmamızda cam elyaf ve karbon fiber elyaf malzemelerle; model'den kalıp üretimi, ıslak serim, vakum torbalama, vakum infüzyon gibi üretim yöntemleri ile parça kesim, yüzey hazı..

ISS PROSER GÜVENLİK ANTARES AVM için; 3 BAY, 1 BAYAN güvenlik personeli alacaktır. Bay güvenlik personeli adaylarının 1,75 m ya da üzeri boyda ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Bayan güvenlik personeli adaylarının 1,65 m ya da üzeri boyda ve 30 yaşın..

ISS PROSER GÜVENLİK ANKAmall AVM için; BAY ve BAYAN güvenlik personeli alınacaktır. 8 saatlik vardiyalı çalışma sistemi, bekar için 1610 TL maaş +yemek. Bay güvenlik personeli adaylarının 1,75 m ya da üzeri boyda ve 32 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Bayan güvenlik personeli adayl..