Ankara Personel İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Personel

İss Proser Güvenlik; Kentpark Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek bay ve bayan güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1500 TL + 300 TL Multinet , Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üze..

Ankara / Çankaya Yaren Cafe & Pastane

Hacettepe üniversitesi beytepe kampüsünde olan city alışveriş merkezinde pastanede satış yapabilecek eleman aranıyor...

ISS PROSER GÜVENLİK ANKAmall AVM için; BAY ve BAYAN güvenlik personeli alacaktır. 8 saatlik vardiyalı çalışma sistemi, bekar için 1610 TL maaş + yemek. Bay güvenlik personeli adaylarının 1,75 m ya da üzeri boyda ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Bayan güvenlik personeli adayl..

Ankara / Çankaya Basel Yapı

Genel Nitelikler * En az meslek liselerinin Muhasebe bölümlerinden mezun, * Logo Go3 (LKS) Bilgisayar programını ve office programlarını iyi derecede kullanabilen, * En az 4 yıllık inşaat muhasebesi deneyimine sahip, * Çalışkan,düzenli ve kendini geliştirmeye önem veren, ..

Ankara / Kazan Böke Makina

Savunma ve Havacılık sektörleri için CNC makineler yardımıyla mekanik parça üreten ve alt montaj işleri yapana firmamızda; - Kalite Kontrol ve Boyutsal Ölçüm işlerini CMM ve diğer ölçüm cihazlarını kullanarak yürütmek, - Kalite Sisteminin yürütülmesi ile ilgili gerekli işlemleri y..

Ankara / Yenimahalle Atalian Global Services Turkey

Askeri Sosyal Tesislerde çalışacak, 30 yaşını geçmemiş, Diksiyonu düzgün, Bayan servis elemanı alınacaktır...

İss Proser Güvenlik; Kentpark Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek bay ve bayan güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1500 TL + 250 TL Multinet , Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üzer..

Ankara / Çankaya Nil Dedektiflik

NİL DEDEKTİFLİK dinamik kendine güvenen arabası olan yardımcı elemanlar arıyor.Heyecan macera sevenler bu iş tam bana göre diyenler NİL DEDEKTİFLİK sizleri bekliyor.Gerektiğinde şehir dışında çalışabilecek,seyahat engeli olmayanlar aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Nizam Gıda

NİTELİK İş disiplini yüksek, Raporlama becerileri gelişmiş, Stok takibi, depolama konusunda tecrübeli, en az B grubu ehliyeti olan , askerliğini yapmış İŞİN TANIMI. Gelen ürünlerin standartlara uygun olup olmadığının denetlenmesi, mal kabulünün yapılması, stok kurallar..

Merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere İNŞAAT TEKNİKERİ -Asgari 5 YIL DENEYİM SAHİBİ, -Gerektiğinde şehir dışı şantiyelerimizi ziyaret ederek işlerin durumu hakkında raporlama ve program yapabilecek, -MS Office programlarına üst seviyede hakim, -Autocad i ileri seviyede kul..