Ankara Şoför İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Şoför
Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

cumhuriyet lezzet dünyası şubelerinde görevlendirilmek üzere; *22-30 yaş arası,bay, *dikkatli ve seri şekilde araç kullanan, *src ve psikoteknik evraklarına sahip, *uzun soluklu çalışma isteği olan, *gece ve gündüz vardiyasında değerlendirilmek üzere, *askerlik hi..

Ankara / Mamak Oray Ticaret

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ''SEVKİYAT ve MOBİLYA MONTAJ '' ELEMANI ALINACAKTIR * EHLİYETLİ SEVKİYAT VE MOBİLYA MONTAJ ELEMANI ALINACAKTIR....

Ankara / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisi..

Firmamızda çalışmak üzere, * SRC-2, SRC-4 belgesi bulunan, * Psiko-Teknik belgesine sahip, * Yeni takografa uygun belgesi olan, * Ağır vasıtaya (tır) uygun tüm belgeleri olan, * En az 3 yıl ağır vasıta (tır) kullanmış olan, * Askerlik görevini yerine getirm..

Ankara / Çankaya İmi Makine

Şirketimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere makam şoförü aranmaktadır. Seyahat engeli olmayan askerliği ile ilişiği bulunmayan personel aranmaktadır...

Ankara / Etimesgut Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Ankara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen, B veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, ..

Ankara / Yenimahalle Rensa Ambalaj

-E sınıfı ehliyetli -Kamyon ve Kamyonet şoförlüğünde tecrübesi bulunan -SRC belgesi bulunan, -Askerlik görevini tamamlamış -Takım çalışmasına yaktın..

Ankara / Çankaya Rafinera

Panelvan ve Hafif Ticari Araçlar İçin Şehir içi ve Şehirler Arası Şoförler Sağlıklı hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren sektörünün açık ara lideri firmamız için, Operasyon Direktörü (COO) altında Lojistik Uzmanı’na bağlı olarak görev yapacak, ilk etapta İstanbul - Ankara - İstanbul..

Ankara / Çankaya Prestij Vıp Güvenlik

Çankaya, Ulus, Keçiören, Mamak bölgesinde ikamet eden personel servis şoförlüğü yapabilecek personel taşıyıcı ehliyet sahibi (E sınıfı K2) şoför alınacaktır. Maaş , çalışma zamanı ve diğer hususlar yapılacak görüşme esnasında belirlenecektir. Personel Müdürü : Mustafa DOĞA..

Ankara / Tümü Aysan Elektrik A. Ş.

Temelli Anadolu OSB'deki fabrikamız için E sınıfı ehliyetli, SRC belgeli, servis şoförlüğü de yapabilecek, iletişimi kuvvetli ve dış görünümüne önem veren, sorumluluk sahibi, askerlik hizmetini tamamlamış şoför arıyoruz...