Ankara Şoför İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Şoför

Genel Nitelikler: Akdeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen, B veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan, Erkek adaylar için askerlikle i..

Firmamızda çalışmak üzere, * SRC-2, SRC-4 belgesi bulunan, * Psiko-Teknik belgesine sahip, * Yeni takografa uygun belgesi olan, * Ağır vasıtaya (tır) uygun tüm belgeleri olan, * En az 3 yıl ağır vasıta (tır) kullanmış olan, * Askerlik görevini yerine getirm..

Ankara / Elmadağ Batuhan Atık Geri Kazanım

SRC 5, BELGESİ BULUNAN,DENEYİMLİ PERSONELLER ALINACAKTIR.....

Ankara / Keçiören Tns Grup

Keçiören tarafında oturan,E sınıfı ehliyetli ,SRC - Psikoteknik Belgesine sahip,servis kullanabilecek emekli şoför alınacaktır. Sabah 06:00-10:00 Akşam 17:00-21:00 Başvurular Cevizlidere Mah.1238.cad.Acar Apartman No:2/12 Balgat adresinde alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Tutar Nakliyat

Nakliyat firmamızda çalışmak üzere uzun yol TIR şoförü alınacaktır...

Ankara / Çankaya Dolunay Assist

ANKARA İÇERİSİNDE DOSYA VE FATURA TESLİMATI YAPACAK ŞOFÖR ALINACAKTIR. Bu pozisyon için şartlar aşağıda ki gibidir; - Mesai saatleri: Hafta içi 08:45 – 19:00 , Cumartesi 09:00 – 18:00 saatleri arasıdır. - 1500 TL SABİT MAAŞ + SGK Aranılan Özellikler ;..

Ankara / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisi..

Ankara / Çankaya 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun'da bulunan 5S Araç kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayacak Şube Müdürü ve Araç Teslimat personeli pozisyonlarına uygun takım arkadaşları aranmaktadır. 22-35 Yaş arası En Az lise mezunu,..

Ankara / Akyurt Abm Filo Hizmetleri

DİKMENDE BULUNAN OTO KİRALAMA ŞİRKETİNE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, DİKMEN VE CİVARINDA OTURAN BAY ELEMAN ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Prestij Vıp Güvenlik

Çankaya, Ulus, Yenimahalle bölgesinde ikamet eden personel servis şoförlüğü yapabilecek personel taşıyıcı ehliyet sahibi (E sınıfı K2) şoför alınacaktır. Maaş , çalışma zamanı ve diğer hususlar yapılacak görüşme esnasında belirlenecektir. PRESTİJ VIP GÜVENLİK : Oğuzlar Mah..