Ankara TANIMSIZ İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: TANIMSIZ
Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş TanımıAKTİF EĞİTİM KURUMLARINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SINIF ÖĞRETMENİ ALINACAKTIRAranan Nitelikler Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun, MEB öğretmen atama kriterlerine ve pozisyonun MEB mevzuatı gereklilikler..

Ankara / Tümü ÖZEL NAR OKULLARI

İş TanımıÖZEL NAR OKULLARI Batıkent - Yenimahalle / Ankara Kurumumuzun ilkokulunda görevlendirmek üzere  ilkokul sınıf öğretmenleri alınacaktır. TEL: 0312 386 05 25..

Ankara / Tümü ANAFARTALAR KOLEJİ

Aranan NiteliklerTECRÜBELİ..

Ankara / Tümü ANAFARTALAR KOLEJİ

Aranan NiteliklerTECRÜBELİ..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

Aranan Nitelikler2016-2017 SEZONUNDA AÇILACAK OLAN BALGAT UGUR KAMPÜSÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İLKÖĞRETİM FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.CW'LERİNİZİ [email protected] ve yeni bir iş com'a yollayabilirsiniz.    ..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı2016-2017 SEZONUNDA AÇILACAK OLAN BALGAT UGUR KAMPÜSÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İLKÖĞRETİM SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.CW'LERİNİZİ [email protected] ve yeni bir iş com'a yollayabilirsiniz...

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı2016-2017 SEZONUNDA AÇILACAK OLAN BALGAT UGUR KAMPÜSÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İLKÖĞRETİM TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.CW'LERİNİZİ [email protected] ve yeni bir iş com'a yollayabilirsiniz...

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı 2016-2017 SEZONUNDA AÇILACAK OLAN BALGAT UGUR KAMPÜSÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İLKÖĞRETİM REHBER ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.CW'LERİNİZİ [email protected] ve yeni bir iş com'a yollayabilirsiniz. ..

İş TanımıDünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1974 yılında kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor.Her alanda sunduğu yüksek kalitede hizmet, hast..

İş TanımıDECKLINE , insan ve çevre duyarlılığının her geçen gün arttığı dünyamızda insan ve çevre sağlığına zararlı hiç bir madde kullanmadan elde edilen, kompozit zemin malzemeleri üreten, Yediger Ağaç Plastik ve Kompozit Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi markasıdır. Kurulduğ..