Ankara TANIMSIZ İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: TANIMSIZ

İş TanımıDECKLINE , insan ve çevre duyarlılığının her geçen gün arttığı dünyamızda insan ve çevre sağlığına zararlı hiç bir madde kullanmadan elde edilen, kompozit zemin malzemeleri üreten, Yediger Ağaç Plastik ve Kompozit Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi markasıdır. Kurulduğ..

Ankara / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

Ankara / Tümü ASRIN HOLDİNG

İş Tanımıbay bayan kat görevlisi..

Ankara / Tümü ASRIN HOLDİNG

İş Tanımıehliyetli tercihtir..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Ankara bahçelievler Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; MÜDÜR alınacaktır.    Aranan Nitelikler  -  Bayan - Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenli..

İş TanımıBahçelievler Amerikan Kültür Anaokulu temsilciliğine KURUM MÜDÜRÜ alınacaktırAranan Nitelikler  - Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği veya çocuk gelişimi 4yillik  lisans bölümlerinden birinden mezun,..

İş TanımıMekanik tesisat projelerinin çizilmesi, kesit ve detayların hazırlanması, revizyonların takibi, diğer disiplinlere ait proje çakıştırmaları vasıtasıyla birimler arası sürekli koordinasyonun sağlanmasıAranan NiteliklerŞirketimizin Ankar..

İş Tanımı Hastane uygulama projelerinde, disiplinler arası ve şantiye ile merkez ofis arasında koordinasyonun sağlanması, Disiplinler arası çizimlerin superpoze yapılması, Gerektiğinde uygulama ve detay çizimleri yapılması.  ..

İş Tanımı FTR ve YGAP Binaları uygulama projelerinin oluşturulmasının sağlanması, Şantiyedeki dizayndan sorumlu kişilere proje süresince gerekli koordinasyonun, yazışmaların ve proje teslimlerinin yapılması, Şantiyenin hızlı ve sorunsuz yürüyebilmesi..

İş Tanımı Sahaya yönelik uygulama ve detay çizimlerinin hazırlanması. Aranan Nitelikler      Şirketimizin Ankara Merkez Ofisinde görevlendirilmek üzere, Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, ..