Ankara Temizlik Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Temizlik Elemanı
Ankara / Etimesgut Daldikenler Yasemin Evleri

7 katlı ve 3 apartmanın temizlik işlerini ve yeşil alan bakımını yapacak eleman aranmaktadır...

2239/1 SOKAK 5/ 3 OSTİM / İVEDİK adresinde bulunan ÇÖZÜMCÜ ORTAK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ Şirketimiz bünyesinde çalışacak temizlik, çay vb. işlere bakacak 3 AY boyunca işkur tarafından istihdam edilecegi için ssk girişinin en az 6 ay yatmamış olması şartı ile bayan eleman alınacaktır ..

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA ÇANKAYA DA BULUNAN PROJEMİZ İÇİN BAY KABA ALAN TEMİZLİK PERSONELLERİ İHTİYACIMIZ VARDIR...

Özel Sefa Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi toplumsal geleneğimizin ayrılmaz bir parçası olan büyüklere saygıyı esas alan bir anlayışla kurulmuştur.Bu amaçla gerek Ankara'nın en eski huzurevlerinden bir tanesi olarak, gerekse tek kapasitede en büyük huzurevi olarak sadece Ankara da değil tüm Türkiye d..

Ankara / Çankaya sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Çankaya da bulanan projemizde değerlendirmek üzere; bay - bayan bina temizliği konusunda deneyimli 18-40 yaş arası personellere ihtiyacımız vardır. irtibat : 0530 505 61 69..

Anaokulumuz da çalışmak üzere temizlik personeli alınacaktır...

Ankara / Mamak Kayalar Has Mutfak

Gülveren de magazamızda çay servis ve temizlik düzenini sağlayacak, Güler yüzü Bir aile ortamında çalışacak, Temizlik kurallarını bilen ve hijyen kurallarına uyan, İnsan ilişkilerinde başarılı, Dış görünüşüne özen gösteren, Tercihen daha önce benzer pozisyonlarda..

Ankara / Çankaya Kayra Tekstil

1982 yılından bu yana yurt içinde 300’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 25 ülkede 60’a yakın satış noktası ile tekstil sektöründe Türkiye’yi temsil etmeye devam eden KAYRA her yıl daha da büyümektedir.  2015 yılı verilerine göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına giren KAYRA ..

Profesyonel Entegre Tesis Yönetimi, Güvenlik, Temizlik, Peyzaj ve Catering alanlarında Sektöründe Öncü Firmamızda görevlendirilmek üzere ; Üniversite projemizde görev alacak -En Az İlkokul , Tercihen Lise Mezunu -Otellerde/ hastanelerde housekeeping olarak çalışmış ( yatak y..

Ankara / Yenimahalle HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, Ostim'de bulunan Et işleme tesisimizde görevlendirilmek üzere Temizlik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır. • Vardiyalı sistemde çalışabilecek. • Tercihen yemek şirketlerinde veya endüstriyel mutfaklarda tecrübeli..