Ankara Temizlik Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Temizlik Elemanı

ODTÜ TEKNOKENT GALYUM BLOKLARIN BULUNAN KURUMSAL PROJEDE İKRAM VE TEMİZLİK HİZMETLERİNE BULUNACAK DİKSİYONU DÜZGÜN EN AZ ORTA OKUL MEZUNU TECRÜBELİ BAYAN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR: ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ : 07:30 - 18:00 ARASINDA RESMİ TATİL -CUMARTESİ - PAZAR GÜNLE..

Ankara / Çankaya Demir Eisen İnş A. Ş

Şirket ofisimizde çalıştırılmak üzere Temizlik ve Yemek yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz..

Ankara / Çankaya Fencebir Akademi

Eğitim Kurumumuzda TAM ZAMANLI - YARI ZAMANLI çalışabilecek Bay Bayan temizlik görevlisi aranmaktadır. Aranan özellikler; - Bu alandan tecrübeli, titiz, - Temizliğin yanı sıra,kantinle ilgilenecek, - Dürüst, sorumluluk sahibi çalışma arkadaşı aranmaktadır. İlgi..

Ankara / Çankaya Baytok Hukuk Bürosu

Hukuk büromuzda çalışmak üzere; -Ofisin genel temizlik işlerini yapabilecek, -Çay ve servis işleriyle ilgilenebilecek -Disiplinli, - Dış görünümüne dikkat eden, -Telefon trafiğini düzenlemeye ve gelen misafirleri yönlendirmeye yardımcı olabilecek, -Ofis araçların..

Ankara / Tümü Atd Enerji

yasamkentteki-ofisimize-cay-temizlik-yemek-islerine-bakacak-bayan-eleman-0312YAŞAMKENT'teki Ofisimize Çay+ Temizlik+ Yemek işlerine bakacak bayan eleman...

Ankara / Çankaya Pet Hospıtal Hayvan Hastanesi

Pet Hospital olarak Ankara GOP'ta bulunan Hayvan Hastanemize, genç, dinamik, TİTİZ ve işini özveriyle yapan temizlik elemanı aramaktayız. Başvuru için lütfen hastanemizi arayarak randevu alınız...

Ankara / Yenimahalle Erdem Plastik

ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. İŞ YERİ İVEDİK OSB DE DİR...

Ankara / Sincan Asap Mekanik

Hijyene, düzene, temizliğe önem veren, çalışkan titiz, sorumluluk sahibi Sincan bölgesinde ikamet eden, Askerliğini yapmış temizlik görevlisi ve gün içinde işletmenin ihtiyaçlarına yönelik malzeme tedariğini yapabilecek SRC belgeli en az B sınıfı ehliyete sahip personel ihtiyacımız bulunmaktadır. İs..

Anaokulumuzda çalışmak üzere Temizlik Personeli alınacaktır...

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA / ÇANKAYA SİTE PROJESİ ASGARİ ÜCRET AGİ YOL YEMEK 8/5 çalışma saatleri pz. izin..