Ankara Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıYüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2005 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 17 şirketiyle hizmet sunuyor ve hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik Grubu, Türkiye'de ve Uluslararası arenada lojistik hizmetler sun..

Ankara / Tümü H&T Group

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Firmamız, kuruluşundan bu yana, yabancı sermayeli özel şirketler ve büyük yerli üreticilerin fabrikaları ile konut projeleri, otel, okul vb. yapıların inşaatlarını gerçekleştirmiştir. Gayrimenkul geliştirme, taahhüt, projelendirme konularında uzman..

İş TanımıFirmamız tarafından yürütülmekte olan projelerde çalıştırılmak üzere; sektörel araştırma ve analiz yapabilecek, saha çalışmalarına katılarak mülakat yapabilecek, raporlayabilcek ve yapılan iş hakkında araştırma ve geliştirmelerde bulunacak v.b. projelerde yer alabile..

Ankara / Tümü Turaç Dış Ticaret

İş TanımıMÜHİMMAT ÜRETİMİ VE İHRACATI YAPAN FİRMAMIZIN DIŞ TİCARET DEPARTMANINA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE; İTHALAT SİPARİŞLERİNİN HAZIRLANARAK TEDARİKÇİ FİRMALARA GEÇİLMESİ, YURTDIŞI YENİ PAZAR VE MÜŞTERİ ARAŞTIRILMASI, MEVCUT İHR..

Aranan Nitelikler   Üniversitelerin   Fizik,   Kimya,   Biyoloji,   Nükleer Enerji Mühendisliği,   Fizik Mühendisliği ya da   Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun;   Beşeri ilaç üretimi veya radyofa..

İş Tanımı*En az 2 yıl inşaat satınalma tecrübesi bulunan, *MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, *Araştırma, bilgi edinme, kullanma ve sunma yeteneği güçlü, *Ankara da ikamet eden, *Aktif araç kullanabilen (B sını..

İş TanımıKalkınma Ajansları başta olmak üzere hibe veren kurum ve kuruluşlara yönelik proje yazım ve yönetimi alanında danışmanlık hizmeti veren firmamızda tam zamanlı olarak çalışacak Proje Yönetim Asistanları arıyoruz.İŞ TANIMI: - Mali D..

İş Tanımı• Tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olmak,• Şubeler arasında koordinasyonu sağlayarak insan kaynakları departmanın koordinasyonunu sağlamak,• Kendisine verilen hedefler doğrultusunda işe alım sürecinin baştan sona yürütülmesinden s..

Ankara / Tümü AKIN GLOBAL MEDİKAL

İş TanımıSektörünce öncü olarak uluslararası alanda faaliyet gösteren dış ticaret firmamız için uzun süreli çalışabilecek çok iyi derecede İngilizce bilen BAYAN adaylar aranmaktadır.   Dış ticaret ile ilgili sorumlu olduğu iş akışını pl..

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları Pursaklar temsilciliğinde görevlendirilmek üzere EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır.Aranan Nitelikler Kurs satışlarıyla ve kayıt sonrası öğrenci işleriyle ilgilenecek, Satış ve halkla ilişkiler ko..