Ankara Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız lider bir bankanın Direkt Satış Ekibinde görev alacak 'Kredi Kartı Bölge Satış Temsilcileri' arıyoruz   Bankanın kredi kartı, kredi, pos ve diğer ürünlerine uygun müşteri profilini belirleyerek, müşter..

İş TanımıBeysukent Küçük Şeyler Anaokulunda görevlendirilmek üzere Drama Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler  -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun yada yeterlilik sertifikası bulunan  -Mesleki yenilikleri güncel olarak takip ..

İş TanımıBeysukent Küçük Şeyler Anaokulunda görevlendirmek üzere Beden Eğitimi Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -Mesleki yenilikleri güncel olarak takip eden, -Dış görünüşe önem..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı                               ANKARA  İlinde Eğitim Kurumumuz Adına Ev Ziyareti Yaparak Öğrenci Bilgisi Anketi Yapabilecek "BAY ve BAYAN''  Çalışma Arkadaşları Aranmaktadır.......Aranan Nitelikler..

Ankara / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK BANKALARINDAN BİRİNDE GÖREV ALACAK ÖZEL BANKACILIK PORTFÖY YÖNETMENİAranan Nitelikler4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU YATIRIM ÜRÜNLERİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ EN AZ 4 SENELİK ..

Ankara / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Bireysel emeklilik satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

Ankara / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı Türkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Kredi kartı satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

Ankara / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yürütecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek,..

İş Tanımı  Siparişten sevkiyata kadar ki tüm süreçlerin yönetimi Montaj ekibinin sevk ve idaresi Mağaza iç dizaynı Müşterilerin karşılanması, fiyat tekliflerinin verilmesi ve takibi Satış raporlarının hazırlanması ..

İş TanımıYurt dışından ithal etmekte olduğumuz (Tıbbi teşhis ve cihaz) ürünlerimiz, oldukça spesifik olup, tanıtımları, aplikasyonları laboratuar konusunda temel bilgi ve deneyime sahip olmayı gerektirmektedir. İlk etapta bu alt yapıya sahip adayların değerlendirilmesi yapıla..