Ankara Yönetici Sekreteri İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yönetici Sekreteri

Türkiye'nin en büyük demokratik kitle örgütlerinden biri olan Atatürkçü Düşünce Derneği için tecrübeli, idari ve mali yönetici sekreter aranmaktadır. Yönetici sekreterden beklentiler aşağıya çıkarılmıştır: - Genel merkez ve şubeler arasındaki iletişimi sağlamak - Derneğin web site..

Çalışma Yeri: Ankara Söğütözü Via Tower • Ofis içi ve ofis dışı iletişimi sağlamak, • Ofis içi düzeni sağlamak • Misafirleri karşılamak ve ilgili kişiye yönlendirmek • Yöneticisinin masaüstü verimliliğine katkıda bulunmak ve genel düzeni sağlamak, ..

Ankara / Çankaya Miyay Makina Proses Sanayi

BALGAT-GÖKKUŞAĞI CADDESİ ÜZERİNDEKİ ŞİRKETİMİZ MERKEZ İRTİBAT OFİSİNİ "ÇEKİP ÇEVİRECEK" SEKRETER ALINACAKTIR. OFİSTE KENDİSİ DAHİL GENELDE 2- 3 KİŞİ ÇALIŞACAKTIR. MAAŞ, İSTEKLİNİN KAPASİTESİNE GÖRE BELİRLENECEK OLUP, İSTEKLİLERİN; - EN AZ LİSE MEZUNU , - SİGARA İÇMEYEN. - BİLGİS..

Ankara / Tümü Aysan Elektrik A. Ş.

AYSAN ELEKTRİK A.Ş. ANKARA Temelli AOSB deki Fabrikasın da “Yönetici Sekreter” pozisyonunda çalıştırılmak üzere, üniversitelerin 2 yıllık Büro Yönetimi ve Sekreterlik veya üniversitelerin 4 yıllık İktisadi İdari Bilimler bölümlerinden mezun, ofis telefon trafiğini yönetecek, işini verimli ve sistem..

Ankara açılan Yeni Şubemiz için Ankara ve yakın ilçelerde ikamet eden, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Yazışma prosedürleri konusunda tecrübeli, Görünümüne özen gösteren, Temsil yeteneği güçlü Çözüm odaklı ve kaliteli ilişki yönetimine özen gös..

Ankara / Çankaya Hmk Otomotiv

Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Ofis Asistanı pozisyonunda tecrübeli, MS Office programlarına hâkim, Disiplinli ve gizlilik kurallarına riayet eden, Diksiyonu düzgün, iletişim ve ilişki yönetimi becerisi gelişmiş, temsil yeteneğine sahip, Detaylı,..

Türkiye'nin en büyük demokratik kitle örgütlerinden biri olan Atatürkçü Düşünce Derneği için tecrübeli, idari ve mali yönetici sekreter aranmaktadır. Yönetici sekreterden beklentiler aşağıya çıkarılmıştır: - Genel merkez ve şubeler arasındaki iletişimi sağlamak -Derneğin web sitesiyle il..

Ankara / Çankaya Sur Çocuk Akademisi

ÇANKAYA ORAN'DA BULUNAN ANAOKULUMUZ VE ETÜT MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK BÜRO HİZMETLERİNDE GÖREV ALACAK, GÖRÜNÜŞÜNE DİKKAT EDEN, ÖĞRENCİ VE VELİLER İLE KAYIT GÖRÜŞMELERİ YAPABİLECEK, TELEFONLARA BAKABİLECEK, BÜRO MAKİNALALARINI KULLANABİLEN UZUN SÜRE ÇALIŞACAK BAYAN SEKRETER ALINACAKTIR...

Çalışma Yeri: Ankara Söğütözü Via Tower • Ofis içi ve ofis dışı iletişimi sağlamak, • Ajanda ve iş takibini sağlamak, • Raporlamaları, yazışmaları ve dosyalama sistemini takip etmek, • Yöneticisinin zaman yönetimine yardımcı olmak, • Yöneticisinin masaüstü ve..

Ankara / Akyurt Asya Hırdavat

siteler bölgesine yakın oturan, az 7 yıl tecrübe sahibi bayan ,bay muhasebeciler alınacaktır,..