Ankara Yönetici Sekreteri İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yönetici Sekreteri
Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Eğitim sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren şirketimizde yönetici asistanı ve yetkili olarak çalışacak aktif girişgen güler yüzlü bayan asistanlar arıyoruz. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Dış görünümüne özen gösteren, 2. Düzenli ve Çalışma hayatı disiplinine u..

Ankara / Çankaya Meganet İç Ve Dış Ticaret

MS Ofis programlarına hakim olan,ön muhasebe bilgisi olan, telefon, faks, yazıcı ve benzeri ofis ekipmanlarını iyi derecede kullanabilen,Telefonla ve mail ile çalışmış olduğumuz kurumlarla iletişim kurabilecek Deneyimli,Veya ögrenmek isteyen 20yaş ve üstü, Diksiyonu düzgün, İnsa..

Ankara / Yenimahalle Yıldız Tek Elektrik

ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI KONUSUNDA FAALİYETTE OLAN FİRMAMIZA SEKRETER ALINACAKTIR. ARANILAN ÖZELLİKLER: 1- MESLEK LİSESİ BÜRO YÖNETİMİ - SEKRETERLİK MEZUNU YA DA ; 2- ÜNİVERSİTELERİN KONUYLA İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN 2 YILLIK ÖNLİSANS VE/YAHUT 4 YILLIK LİSANS MEZUNU OLMAS..

Ankara / Tümü Aysan Elektrik A. Ş.

Aysan Elektrik A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Sekreteri ilanlarına göz atabilirsiniz.Aysan Elektrik A. Ş. Yönetici Sekreteri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Argi Grup

Argi Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Argi Grup Yönetici Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..