Ankara Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yönetici
Ankara / Gölbaşı Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha! … Vardiya Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Asistan Müdür, Restoran Müdürü Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim burada, kariyerini üst basama..

Ankara / Yenimahalle Şençam Köftecisi

*ÜNİVERSİTELERİN GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, BAY VEYA BAYAN, * ÖZELLİKLE ET VE ET ÜRÜNLERİ İLE GIDA SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ , * YÖNETİCİ VASIFLARINA SAHİP VE GIDA MEVZUATINA HAKİM, *TAKIM ÇALIŞMASI VE İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ, *ORGANİZASYON VE KOORDİNASYON YETKİNLİK..

Ankara / Etimesgut Şençam Köftecisi

Ankara'da gıda sektöründe 12 mağazası ile müşterilerine hizmet vermekte olan sektöründe öncü firmamızda görev alacak, “Şube Sorumlusu” olarak görev yapacak, çalışma arkadaşı arıyoruz. *Tercihen yüksek okul mezunu, veya en az lise mezunu, *Office programları bilen, fastfood işletmelerde..

Ankara / Tümü Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha! … Vardiya Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Asistan Müdür, Restoran Müdürü Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim burada, kariyerini üst basama..

Ankara / Çankaya RGM TURKEY

Ülke çapında faaliyet gösteren profesyonel Tesis Yönetim şirketiyiz. Ankara bölgemizi güçlendirmek için Proje Müdürü arıyoruz.•Üniversite İşletme veya İktisad Bölümlerinden Mezunu, •Yüksek katlı ofis binaları, AVM, oteller, v.b. projelerin yönetiminde ve işletmesinde deneyimli, •Teknik k..

Ankara / Tümü Ninda Akademi

DANIŞMANLIĞINI YAPTIĞIMIZ FİRMALARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇILAR ALINACAKTIR Ninda Akademi , Türkiye’deki Yiyecek ve İçecek Sektörünün İhtiyacı Olan Uzmanlık ve Deneyimi Dünya Standartlarında Eğitim ve Yenilikçi Yaklaşımlar İle Sağlamak Üzere; National and Kapodistrian University of Athens'de..

Ankara / Mamak Kare Expo

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar aşağıdaki niteliklere uygun iş Ortağı aramaktayız. Fuar stand tasarım sektöründe en az 3 yıl deneyimli, 3ds max, autocad, corel, programlarını ileri düzeyde kullanabilen, Tasarımda yaratıcı çözümler üretebilen, Tasarlanan pro..

Ankara / Mamak Gültekin A. Ş

Ankara Mavi Göl yanında bulunan ağırlıklı olarak yurt içinde ve yurt dışında projeli işler yapan fabrikamıza • Orman veya Ağaç işleri Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu • Mobilya fabrikasının tüm imalat sistemini yönetecek tecrübeye ve donanıma sahip yönetici alınacaktır...