Ankara Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yönetici

Şirketimizin kitap satış sitesi Pegem.Net'e yönetici olarak görevlendirmek üzere tercihen logo muhasebe programına hakim, iletişimi düzgün, tecrübeli 30-40 yaşlarında bay. YETKİLİ SUNAY KARADAĞ 0506 891 83 46..

Şirketimizin dağıtım bölümünde (kitabevleri-dershaneler) yönetici olarak görevlendirmek üzere tercihen logo muhasebe programına hakim, iletişimi düzgün, tecrübeli 30-40 yaşlarında bay. YETKİLİ SUNAY KARADAĞ 0506 891 83 46..

Ankara / Etimesgut Öz Hakverdi İnşaat

İnşaat sektörü alanında faaliyet gösteren firmamızda çalışacak Ticaret lisesinden yada muhasebe bölümü meslek yüksek okulu mezunu en az 3 yıl deneyimli bayan eleman alınacaktır. muhasebe evraklerının düzenli işlenmesi personel puantajları finans tablolarının ve ödeme tablola..

Ankara / Çankaya Küresel Onlıne Eğitim

* En az 5 yıl * Kurumsal Şirketlerde Yönetici olarak çalışmış * Deneyimli, seyahat engeli olmayan * Proje Yöneticileri alınacaktır. Başvurular fotoğraflı ve internet üzerinden yapılacaktır...

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren 6 yıllık deneyime sahip şirketimizde ofis müdürü olarak görev yapacak disiplinli ve otoriter bayanlar aramaktayız. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Dış görünümüne özen gösteren, 2. Kesinlikle aktif araba ..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Tutku Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Yöneticisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tutku Grup Ofis Yöneticisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Sincan ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER * En az 5 yıl deneyimli, * 40 yaşını aşmamış, * Diksiyonu düzgün, * Müşteri memnuniyeti, personel motivasyonu ve eğitimi konularında hassas, * İnsan ilişkilerinde başarılı, * Analitik düşünebilen, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağl..

Yerküre Doğal Gıda Ürünleri San Tic Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Sorumlusu ( Ankara / Altındağ ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Yerküre Doğal Gıda Ürünleri San Tic Ltd Şti Mağaza Sorumlusu ( Ankara / Altındağ ) i..