Ankara İş İlanları

Şehir: Ankara
Ankara / Yenimahalle Devin Tanıtım Organizasyon

YÖNETİCİ ASİSTANI İŞ BAŞVURU KRİTERLERİ GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, büro yönetimi, halkla ilişkiler, pazarlama vb.) • MS Office Programlarına hâkim, • Üst düzey yönetici asiste etme konusunda minimum 2 yıl deneyim sahi..

Ankara / Çankaya Alpsu Media

SIHHIYE DEKİ OFİSİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN,SÖZLÜ İLETİŞİMİ İYİ OLAN MASA BAŞINDA ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ASGARİ ÜCRET MAAŞ (1400.TL) +SİGORTA +YEMEK+PRİM ÇALIŞMA SAATLERİ 09:30_18.00 HAFTA İÇİ CUMARTESİ :10..

Ankara / Yenimahalle Muratsal

*ŞİRKET MERKEZİMİZE** • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (En az Ticaret Lise) • Bordro ve özlük işlemleri konusunda en az 2 yıl deneyime sahip, • Tercihen Zirve programını kullanmasını bilen, • MS Office programlarına hâkim • Şantiye Personel özlük işlemlerine..

ANKARA ÇANKAYA ÇAYYOLU MUTLUKENT MAHALLESİNDE SİTE PROJESİ; 1750 TL + YEMEK + METROYA KADAR SERVİS ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, 18:00 / 08:00 SAATLERİ ARASI (14-34 ÇALIŞMA SİSTEMİNDE ) SABİT GECE GÖREV YAPACAK. EN AZ 175 CM BOYUNDA 22-35 YAŞ ARALIĞINDA BAY GÜVENLİK..

Ankara / Çankaya 3 Boyut

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; tecrübeli ön muhasebe elemanı alınacaktır...

2013'ten bu yana Sondaj sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere ofis kısmı yönetimine " Muhasebe Elemanı" aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Özel Şentepe Garanti Dershanesi

12 yıllık eğitim kurumumuza deneyimli ingilizce öğretmeni alınacaktır.Bayan öğretmen tercihimizdir.4-5-6-7 ve 8.sınıfların derslerine girebilecek, iletişimi iyi, takım çalışmasına uyumlu, özverili, sabırlı, işini severek yapan iş arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Çankaya Zbox Step

Kamera, görüntü ve ses sistemleri kurulum ve kullanımında tecrübeli, Tercihen teknik firma deneyimli, Sistemlerin kurulum ve işletiminde görev alacak, Seyahat edebilir, B sınıfı ehliyeti olan, aktif olarak araç kullanabilen, Gerektiğinde elektronik cihaz ve mekanik mont..

Ankara / Yenimahalle İcs Grup

BATIKENT DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN BAY BAYAN TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR MAAŞ + YOL ÜCRETİ + YEMEK + SGK 08:00 17:00 ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTADA BİR GÜN İZİN..

Ankara / Sincan Çeka Ltd

Çelik kalıp imalatı yapan firmamızda çalışmak üzere iş takibi yapacak çalışan alınacaktır. Aranan özellikler : 1- Takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek, 2- Teknik lise mezunu, 3- Askerliğini yapmış, 4- Erkek, 5- Tercihen iş hazırlama konusunda tecrübes..