Ankara İş İlanları

Şehir: Ankara
Ankara / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Gümrük operasyonlarında (tercihen lojistik sektöründe) minimum 4 yıl tecrübe sahibi Gümrük mevzuatı, dış ticaret konularında bilgi sahibi Sorumluluk sahibi, takipçi, detayla..

Ankara / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Takipçi, titiz çalışabilecek, Sorumluluk sahibi, takipçi, detaylara önem veren, titiz çalışabilecek Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Bursa, Ankara, İz..

Ankara / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Gümrük operasyonlarında (tercihen lojistik sektöründe) minimum 5 yıl tecrübe sahibi Gümrük mevzuatı, dış ticaret konularında bilgi sahibi Sorumluluk sahibi, takipçi, detayla..

Ankara / Altındağ Ycd Dekorasyon

Ycd Dekorasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer İç Mimar ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Ycd Dekorasyon İç Mimar ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Kazan Vinçmarket Ltd. Şti

Genel Nitelikler • Lise veya Yüksek Okul mezunu * En az 3 yıl Muhasebe deneyimi • Diksiyonu düzgün • MS Office progralarını iyi derecede kullanabilen * logo programını iyi derecede kullanabilem • İş takibi konusunda dikkatli ve sonuç odaklı çalışan, takım ..

Ankara / Çankaya Esol English

İngilizce Kurumumuzu temsil edecek aktif Satış ve Pazarlama elamanı aranmaktadır. Aranan özellikler; - Aktif şekilde kurum portföyünün tanıtım ve pazarlamasını yapabilecek, - Tercihen bu alanda tecrübeli, presentable - Diksiyonu ve temsil becerisi yüksek, - Maaş + prim usulü ..

Ankara / Altındağ Uludağ Bosch Car

Uludağ Bosch Car firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mekanik Ustaları Ve Kalfaları ilanlarına göz atabilirsiniz.Uludağ Bosch Car Mekanik Ustaları Ve Kalfaları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Çankaya Ayalp İnşaat

Ankara'da 25 Yıllık İnşaat Firmamıza Şantiye Şefi pozisyonu için İnşaat Teknikeri alınacaktır. Görev Tanımı : Bilgisayar Ortamında Uygulama Projelerinin Hazırlanması, İş Organizasyonu, Tarifi, Kontrolü, Teslim Alınması ve Hakedişlerin hazırlanması, Puantaj Düzenleme ve Raporlama, Sevk ..

Ankara / Çankaya Güven Çevre Sağlığı

firmamıza ihale konusunda destek verebilecek bilgisayara hakim şehir dışı engeli olmayan askerliğini tamamlamış erkek personel alınacaktır.özellikle dosya hazırlama sürecinde gerekli bakanlık ve yerlerden belgelerin toplanmasında ,bilgisayarda tanıtım dosyalarının hazırlanmasında görev alıcaktır...

Ankara / Yenimahalle Pınar Güç Sistemleri

Pınar Güç Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Mekanik Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Pınar Güç Sistemleri Elektrik Mekanik Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..