Antalya Görevli İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Görevli
Antalya / Tümü Derya Deniz Otel

Bayan ve üniversite öğrencisi tercih sebebidir....

Antalya / Muratpaşa Güzeloba Kahve Diyarı

BAYAN TEMİZLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR....

Antalya / Kemer Flower Hotel Çamyuva

28 odalı işletmemize bayan kat görevlisi arıyoruz .kalacak yer temin edilir...

Antalya da Kepez bölgesinde olan bir AVM de, Erkekler de askerliğini tamamlamış, 8' er saatlik vardiyalar halinde çalışabilecek, Takım çalışmasına uygun, Bay veya Bayan adaylar aranmaktadır. 1200 maaş+ AGI+ Servis+ Yemekhane İletişim için; Engi..

Antalya / Tümü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan şirketimiz bünyesinde; Antalya 'da yer alan Banka ( Vakıfbank , Yapı Kredi ) ve Özel projelerde joker personel daha sonra Bankada sabit olarak çalışabilecek..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..