Antalya Görevli İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Görevli

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

Antalya / Konyaaltı Sesa Group

ANKARA - ANTALYA - BURSA ve İSTANBUL YATILI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİKLİ - 5 - PROJE ... 1- ANKARA ÇANKAYA MAĞAZA ( Turan Güneş Bulvarı ) Çalışma; 8 Saat Vardiyalı İmkanları; 1500 + Yemek İrtibat; 0549 326 1676 2- BURSA ALTIPARMAK MAĞAZA Çalışma; 8 Saat ..

Antalya / Serik CARREFOURSA

Şirket / İş Tanımı Antalya Serik Boğazkent'de açılacak süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlar..

İş Merkezleri Yönetim Ve İşletim A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.İş Merkezleri Yönetim Ve İşletim A. Ş. Saha Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Kepez Birteknik

Endustriyel sogutma makinaları imalatı yapan firmamıza muhasebe bolumunde calısacak calısma arkadası aranıyor...