Antalya Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Şef / Amir
Antalya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ. A.Ş. ANTALYA MANAVGAT CADDE FLO mağazasında görevlendirmek ..

Antalya / Tümü AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş

İş TanımıBünyesinde farklı sektörlerden ulusal markaları barındıran (Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, British Culture, AKD Kids, Kids Aloud,...) Markalar Birliği'nin genel merkez ofisinde görev alacak, BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ aranmaktadır.  Aranan Nite..

Antalya / Tümü AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş

İş TanımıBünyesinde farklı sektörlerden ulusal markaları barındıran (Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, British Culture, AKD Kids, Kids Aloud,...) Markalar Birliği'nin genel merkez ofisinde görev alacak, MATEMATİK ÖĞRETMENİ aranmaktadır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıAntalya Akdeniz Üniversitesi Elektrik Şantiyemizde, 4 aylık proje süresince görev alacak, Antalya ikameti zorunlu olan, Elektrik Mühendisi ve Elektrik Teknikeri aranmaktadır.  Aranan Nitelikler5 yıl deneyim zorunludur...

Antalya / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş Tanımı- Sorumlu olduğu bölüm/bölümler ile alakalı gerekli pazar araştırmalarını yaparak müşteri eğilimlerini ve satın alınacak ürün yelpazesini belirlemek - Tüm satın alma faaliyetleri ile ilgili ön araştırma, analiz ve satın alma kararını da kapsayan yönetim ve or..

İş TanımıOtel iç dekorasyon, mobilya ve inşaat ince işleri konusunda anahtar teslimi proje yönetimi ve uygulaması yapan, uluslararası faaliyette bulunan ve faaliyetlerini başarıyla yöneten AHK ekibi; markamıza tutku ile bağlı, zorluklarla başa çıkabilen, yaratıcı fiki..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim San. A.Ş’nin ANTALYA mağazasında görevlendirilmek üzere dinamik ve çağdaş, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorumluluk a..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim San. A.Ş’nin gelişen ve büyüyen organizasyonunda ANTALYA mağazasında  görev alacak, dinamik ve çağdaş, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön..

İş TanımıBüyüyen ve gelişen organizasyonumuzda, müşteri memnuniyetimizin devamlılığını sağlayacak, yeni açılacak ve mevcut akaryakıt istasyonumuzda görevlendirmek üzere 'Saha Sorumlusu' aramaktayız.  Aranan Nitelikler          Sto..

Antalya / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları Antalya LARA Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.   Aranan Nitelikler  ·Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz ..