Antalya Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Şef / Amir

İş TanımıSektöründe lider, Antalya merkezli, pencere, kapı sistemleri ve yapı malzemeleri alanında Türkiye, Rusya, Ukrayna, Hindistan, Azerbeycan, İran gibi ülkelerde faaliyet gösteren ADO Gruba bağlı Accado şirketimizde Üretim Operasyonları Direktörlüğüne bağlı olarak yürüte..

Antalya / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıAntalya'da  hizmet veren Titanic Beach Lara'da Mini club şefi olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler Üniversite Çocuk gelişimi bölüm..

Antalya / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıGünümüzde devam eden ve gelecekte de portföyümüze eklenecek projelerimizde, şantiyelerde görev alacak alanında tecrübeli İnce İşler Saha Şefi arıyoruz.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Mimarlık veya Teknikerl..

Antalya / Muratpaşa Exper Tatil

Exper Tatil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Exper Tatil Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Kepez Park İnşaat

Park İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnşaat Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Park İnşaat İnşaat Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..