Antalya Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı ANKUTSAN A.Ş. olarak bizler; her geçen gün değişen teknoloji ve talepler doğrultusunda; görsel kaliteyle dayanıklılığı birleştirerek her biri konusunda uzman, güçlü teknik kadrosuyla oluklu mukavva kutu sektöründe hizmet veriyoruz. Bu çerçevede he..

Antalya / Tümü Tac Koleji

İş TanımıTac Koleeji Lara temsilciliğine TEMİZLİK PERSONELİ alınacaktır  Aranan Niteliklerİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar   - Binanın genel temizlik işleriyle ilgilenecek,- Hijyen kurallarını bilen ve bu konud..

Antalya / Tümü Club Med

İş TanımıTürkiye'deki Club Med tatil köylerimizde görevlendirilmek üzere,   Etkinliklerde müzik ve ses desteğini sağlamak, Müzik ve ışık sistemlerini gerektiği zamanlarda çalışmaya hazır bulundurmak, Kullanılan sistemlerin periyodik ..

İş Tanımıİngiliz  Kültür Anaokulları Güzeloba Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; TEMİZLİK GÖREVLİSİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÇocuklara karşı sevecen ve iletişimi kuvvetli, Temizlik konusunda titiz ve önem veren, Terci..

İş Tanımıİngiliz  Kültür Anaokulları Güzeloba Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Yabancı Dil Bölümlerinden Mezun, - Okul öncesinde daha önce çalışmış ve bu alanda d..

İş TanımıGüzeloba İngiliz Kültür Anaokulu temsilciliğine Anaokulu Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler2 yıllık ön lisans ve 4 yıllık Lisans eğitimi almış, Anaokulu Öğretmeni olarak en az 2 yıl çalışmış, MS Office programların..

İş TanımıGÜZELOBA İngilizce Anaokulu Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; AŞÇI alınacaktırAranan Nitelikler  - Hijyen kurallarını bilen ve bu konuda titiz olan, - Mutfağın temizliğinden ve yemeklerden sorumlu olacak, ..

İş Tanımıİngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları Antalya Konyaaltı Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili v..

Antalya / Tümü ZENİTH İNTER OTEL

İş TanımıAlanya Türkler beldesinde 12 ay açık olan  de-luxe otel inşaatı için otel teknik müdürü aranıyor.   İş Tanımı: Otelin açılışından önce gerekli inşaat-onay ve izinlerin alınmasıyla ilgilenecek, Otelin a..

Aranan NiteliklerANTALYA-KEMER'DE BULUNAN ROBİNSON CLUB ÇAMYUVATESİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE Endüstri meslek lisesi elektrik bölümü veya Meslek Yüksek Okulu elektrik bölümünden mezun, (MYO mezunları EML elektr..