Antalya Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıAntalya'da bulunan fabrikamızda AR-GE ve ÜR-GE faaliyetlerine destek verecek, Elektrik Elektronik Mühendisi takım arkadaşı aranmaktadır.Aranan NiteliklerAlanında en az 3 YIL DENEYİMLİ Off-grid PV sistem tasarımından , üretime k..

İş TanımıAntalya Yeşilbayırda bulunan fabrikamızda üretim sorumluluğunu alıp AR-GE ve ÜR-GE faaliyetlerine destek verecek, makine mühendisi takım arkadaşları aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümünden mezun ve en az 5 YILLI..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGönen de bulunan Türkiye nin En Modern Teknolojiye Sahip Organik Gübre Fabrikasında Üretilen Ürünlerin  Antalya Merkezli - Tüm Akdeniz ve Yakın Bölgelerinde Tanıtılması ve Pazarlanması için Takım Arkadaşı Arıyoruz. (İşin Seyahat Gerektirmesi Nedeni il..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü Vestel Ticaret A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz En az meslek lisesi mezunu Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tama..