Antalya Uzman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Uzman
Antalya / Tümü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; İstanbul , Ankara , Adana , Bursa , Manisa ve Samsun da yer alan Bölge Müdürlüklerimize bağlı olarak ..

Antalya / Tümü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 6000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; İstanbul , Ankara , Adana , Bursa , Manisa ve Samsun da yer alan Bölge Müdürlüklerimize bağlı olarak ..

İstanbul Avrupa bölgesi genelinde ve bölgesinde Güneşli Sakarya, Kocaeli, Akyazı Darıca ,İzmir Manisa , bölgelerinde ikamet eden A Sınıfı ,B Sınıfı ,C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları aranmaktadır. En az 1 yıllık OSGB ve Şantiye tecrübesi olan uzmanlar aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER..

Türkiye'nin lider Elektronik Perakende Firmasına ait Mağazalarda "Teknik ve satış Destek Uzmanı" görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde personel alınacaktır. •Satış sonrası hizmet paketlerinin satışlarına destek verilmesi •Satış sonrası hizmet paketleri ürünlerinin..