Aydın Eleman İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Eleman
Aydın / Tümü Suhan360 Hotel & Spa

Aranan Niteliklerİşkur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında çalışacak, Üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun, İyi derecede İngilizce tercihen Almanca bilen, Diksiyonu düzgün dış görünümüne özen gösteren, En az üç yıl deneyimli,..

Aydın / Tümü Suhan360 Hotel & Spa

Aranan Niteliklerİşkur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında çalışacak, Üniversite Mezunu, En az 3 yıl tecrübesi olan, İyi derecede İngilizce tercihen ikinci yabancı dil bilen, Ekip çalışmasına yatkın, Askerliğini tamamlamış bay adayların b..

Aydın / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımınazilli bamboo avm'de bulunan projemizde çalıştırılmak üzere temizlik personeli arayışımız vardırAranan Nitelikler*bay veya bayan *haftada 6 gün çalışabilecek *temizlik talimatlarına uygun şekilde çalışabilecek..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Aydın / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

Aydın / Tümü BURC THERMAL

İş TanımıAydın - Germencik bölgesinde bulunan otelimiz bünyesinde Satış Pazarlama Departmanımızda görev alacak Satış Pazarlama Görevlisi Aramaktayız.Aranan NiteliklerAlanında tecrübeli İngilizce..

İş TanımıÜlkemizde birçok sektörde faaliyet gösteren şirketler grubumuz,Aydın Kuşadası'nda Jeotermal arama,işletme,üretim ve dağıtım ruhsatlarına sahiptir.Yapmış olduğumuz jeoloji ve jeofizik çalışmaları sonucu Kuşadası'ndaki 120.000 konut ve 160 oteli ısıtma ve soğutma kapas..

İş Tanımı  Aydın - Didim ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şub..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve Bölgenin Yükselen Değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere ' ACİL TIP TEKNİSYENİ ' aramaktayız.Aranan Nitelikler• Yüksek Okul veya Sağlık Meslek Lisesi mezunu• En az 3 yıl deneyim..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve Bölgenin Yükselen Değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere ' PARAMEDİK ' aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az 1 yıl deneyimli,• Hasta memnuniyetine önem veren,• Branşı ..