Aydın Eleman İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Eleman
Aydın / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için DÖNEMSEL GİŞE İŞLEMLERİ YETKİLİSİ aramaktayız. Aranan Nitelikler19 - 27 yaşları arasında, En az ön lisans mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, Ta..

Aydın / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıDünyanın en sevilen ve saygı duyulan kahve markasında,üstün ve özgün servis anlayışıyla en kaliteli kahveyi sunabilecek...Aranan Niteliklerİstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden 30 yaşını aşmamış,Eşsiz aile ortamı..

Aydın / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAydın Kuşadası Bölgesinde Sezonluk Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   -İnternet üzerinden verilen ya da yat müşterilerine ait siparişlerin hazırlanıp, müşterilerin adreslerine ya da yatlarına teslim edilmesinden sorumlu ola..

Aydın / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Aydın Nazilli Bamboo Alışveriş Merkezinde açılacak olan mağazamız'da çalışacak "Kasiyer" çalışma arkadaşları aramaktadır.  Müşteri Me..

Aydın / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Aydın Nazilli Bamboo Alışveriş Merkezinde açılacak olan mağazamızda çalışacak "Satış Danışmanı" çalışma arkadaşları aramaktadır.  Müş..

Aydın / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Aydın / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-50 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Aydın / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..