Aydın Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Satış Temsilcisi
Aydın / Nazilli Doğa Mobilya

Firmamızda çalışacak deneyimli,satış yapabilecek şekilde diksiyonu düzgün , güler yüzlü personele ihiyacımız vardır..

Aydın / Merkez İkra Yayıncılık

2 yıldır yayıncılık sektöründe hizmet vermekte olan firmamızın AYDIN şubesinde çalışmak üzere; 18-35 yaş arası En az lise mezunu Diksiyonu düzgün İkna kabiliyeti yüksek Hedef odaklı, enerjik ve başarılı bir ekibin parçası olmak isteyen Tercihen satış tecrüb..

SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN OTO YEDEK PARÇA SATIŞI KONUSUNDA DENEYİMLİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ 25 YAŞ VE ÜZERİ ERKEK SATIŞ ELEMANI ARANIYOR..

Aydın / Merkez Mondscein Tour

MONDSCHEİN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASINDA ÇALIŞACAK GRUP LİDERLERİ ARANMAKTADIR. *KENDİNİ BU SEKTÖRDE KANITLAMAK İSTEYEN VEYA EK İŞ EDİNMEK İSTEYEN *YAPILACAK TURLAR İÇİN MÜŞTERİ OLUŞTURABİLECEK (GÜNLÜK TURLAR-KÜLTÜR TURLARI-OKUL TURLARI-ÖZEL TURLAR) *ÖZGÜVENİ YÜKSEK VE ÇEVRESİ OLA..

Aydın / Bozdoğan Dörtlü Gıda

(Gıda mühendisliğİ, Zıraat mühendisliği (gıda bölümü), Kimya mühendisiliği, Kimyager, Ev ekonomisi, beslenme bölümü yüksek okulu yada Diyetisyen bölümleri mezunu.) Gıda sektöründe çalışmış yada staj yapmış Catering -toplu üretim sektöründe-yemek fabrikası tecrübelerinden birine sa..

Aydın / Tümü Tur-Ay Kimya

• İŞ TANIMI İzmir ve bölgesinde görev yapacak, görev alanı içerisinde yer alan firmalara rutin ziyaretler düzenlemek, müşteri ürün taleplerini yönlendirmek, mevcut müşteri portföyünü geliştirmek ve takip etmek. Gerçeklestirdiği ziyaretlerin günlük veya anlık raporlamalarını amirine yap..

Aydın / Tümü Yigit Oto Bakım Ürünleri

AKARYAKIT İSTASYONLARINA, KENDİ MARKAMIZ ÜRÜNLERİNİ SATACAK, DENİZLİ, AYDIN,MANİSA BÖLGELERİ NE BAKACAK, EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ, TEMİNAT YA DA KEFİL GÖSTERECEK, SRC 4 BELGELİ, B SINIFI EHLİYET SAHİBİ, AYNI ZAMANDA TÜCCAR PLASİYER OLARAK ÇALIŞABİLECEK SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR...

Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

DAVUTLAR MAĞAZAMIZA REYON İÇİN PERSONEL ARIYORUZ. MARKET SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ VE KUŞADASI SÖKE DAVUTLAR CİVARINDA İKAMET EDEN PERSONELLER MÜLAKAT İLE İŞE ALINACAKTIR. Minimum lise mezunu, Daha önce el terminali kullanmış, Lojistik sektöründe en az 1 yıl tecrübe..

Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

Davutlar da bulunan Genel Merkezimizde görev alacak; Bağlı olduğu Yöneticisini asiste etmek amacıyla; Kategori analizlerinin yapılması, raporlanması, Tedarikçi ile ilişkilerin yürütülmesi, promosyon ürün görüşmelerinin, yıllık anlaşmaların yapılmasına destek verilmesi, Insert gi..

ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİ TAMAMLAMIŞ ADAY OLMASI ŞARTI İLE *OFİS İÇİ SATIŞ TEMSİLCİSİ *AKTİF SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR.( EHLİYET ŞART) **İSTANBUL BAŞVURULARI MÜLAKAT ADRESİ:PERPA TİCARET MERKEZİ A BLOK K:10-11-12 NO:1487- 1489 ŞİŞLİ/İSTANBUL **AYDIN-İZMİ..