Aydın Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Satış Temsilcisi
Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

DAVUTLAR MAĞAZAMIZA REYON İÇİN PERSONEL ARIYORUZ. MARKET SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ VE KUŞADASI SÖKE DAVUTLAR CİVARINDA İKAMET EDEN PERSONELLER MÜLAKAT İLE İŞE ALINACAKTIR. Minimum lise mezunu, Daha önce el terminali kullanmış, Lojistik sektöründe en az 1 yıl tecrübe..

Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

Genel nitelikler: Koyduğumuz hedefler doğrultusunda çalışacak 'İNŞAAT MALZEMELERİ konularında deneyimli PAZARLAMA sorumlusu arıyoruz. Satış konusunda en az 5 yıl deneyimli, Ehliyeti olan, aktif sürüş deneyimine sahip, Maaş+ pirim sistemiyle çalışabilecek,..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1500 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Aydın / Merkez Ender Elektronik Ltd. Şti.

pay tv ve ınternet sektorunde calısmakta olan fırmayız aydın merkez ve kusadası ılcelerındekı iş yerlerimiz icin bilgisayar programları kullanabılen insan ilişkilerine konuşma ve ikna becerisine güvenen satış temsilcilerive cagrı merkezimizde calısacak arkadaslar aramaktayız..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; ANKARA Media Ankara Nata Vega ANKARA ANKARAANKAMALL AVM ANKARA BATIKENT ANKARA ANKARA NATAVEGA AVM ANKARA SINCAN AYDİN Media Aydin 1 (Forum)..

Aydın / Tümü Laodikeia Fikir Sanat

Ege Bölgesi genelinde faaliyet gösteren ajansımız bünyesindeki dergilerde bulunan reklam alanlarının satışı için BAYAN "saha satış temsilcisi" ekip arkadaşı aranmaktadır. Yarı zamanlı veya freelance çalışma kabul edilmeyecektir. Adaylarda aranan genel özellikler: * En az B sınıf..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Aydın / Merkez Uzman Pazarlama

GELİŞMEKTE OLAN ENERJİ SEKTÖRÜNDE BİZE YARDIMCI OLABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN, HALKLA İLİŞKİLER KONUSUNDA DENEYİMLİ, ÇALIŞMA PRENSİPLERİMİZE UYACAK AKTİF PAZARLAMA DA TECRÜBELİ 2SATIŞ MÜDÜRÜ VE 8 SAHA ELEMANI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.1500 TL MAAŞ+PRİM+SGK..

Aydın / Merkez Karya Medya

Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Tercihen reklam satış, proje satış, saha satış deneyimi olan, Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, İletişim becerileri, sunum yeteneği ve insan ilişkileri güçlü, Özgüveni ve ikna kabiliyeti yüksek, Tercihen B sınıfı ..

Aydın / Söke Tribal

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yürütmekte olduğumuz Türkiye’nin en büyük bankalarından biri için "Direkt Satış Yetkilileri" aranmaktadır. Müşterilerin "Bireysel Bankacılık” ürünleriyle ilgili olarak bilgilendirilmesi ve tanıtımı, Potansiyel satış noktaları ve müşterilerin belirl..