Balıkesir Uzman İş İlanları

Şehir: Balıkesir Pozisyon: Uzman
Balıkesir / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

İş TanımıKURUMUMUZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK DENEYİMLİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ ALINACAKTIRAranan NiteliklerDENEYİM İLETİŞİMİ GÜÇLÜ EKİP ÇALIŞMASINI İYİ BİLEN DİSİPLİNLİ VE SİSTEMLİ..

Balıkesir / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

İş TanımıTEMEL LİSEMİZDE ÇALIŞACAK ÖĞRETMEN ALINACAKTIR...

Aranan Niteliklerfelsefe yada sosyoloji bölümünü bitirmiş rehberlik yapabilecek öğretmen alınacaktır...

İş TanımıÜniversite ve / veya Ticaret meslek lisesi mezunu,  Tek düzen hesap planı uygulamalarına vakıf, Muhasebe programlarını iyi bilen, (Tercihen MİKRO )  E-fatura tecrübesi bulunan İyi dere..

Balıkesir / Tümü MAMABÜS ENDÜSTRİYEL YEMEK

İş TanımıAŞÇIBAŞI En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Hijyen kurallarına önem veren, Dikkatli ve sistemli çalışmayı alışkanlık haline getirmiş, İnsan ilişkileri kuvvetli, Askerlik hizmet..

Balıkesir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMerkezi Ankara'da olan firmamız için Marmara Bölgesindeki şantiyemizde çalışacak, ince işlerde tecrübeli (en az 5 yıl tecrübe), teknik ofis ve şantiyelerde çalışacak Mimar aranmaktadırAranan NiteliklerBay veya bayan, üniversitelerin mi..

Balıkesir / Edremit KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..

Balıkesir / Merkez Safir Osgb

Aydın, İzmir, Balıkesir, Manisa illerinde ki projelerde görevlendirilmek üzere seyahat engeli bulunmayan, aktif sürücü belgesi bulunan ve aktif araç kullanabilen tam zamanlı veya kısmi zamanlı A,B,C sertifikalı iş güvenliği uzmanı alınacaktır..