Balıkesir İş İlanları

Şehir: Balıkesir
Balıkesir / Merkez Safir Osgb

Aydın, İzmir, Balıkesir, Manisa illerinde ki projelerde görevlendirilmek üzere seyahat engeli bulunmayan, aktif sürücü belgesi bulunan ve aktif araç kullanabilen tam zamanlı veya kısmi zamanlı iş yeri hekimi alınacaktır...

Balıkesir / Edremit Özgü İdari Hizmetler

DANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ YAPI SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZDA MAĞAZA YENİLEME ÇALIŞMALARINDA DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE DÖNEMSEL 2 AY ÇALIŞABİLECEK DEPO ELEMANLARI ARANMAKTADIR. BALIKESİR EDREMİT ve KONYA MERKEZ MAĞAZALARI ÇALIŞMA YERLERİDİR. *ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ..

Balıkesir / Burhaniye Turan İzolasyon

ATOLYEDE ÇALIŞACAK SERVİS YAPABİLECEK EHLİYETİ OLAN VASIFLI VEYA VASIFSIZ ELAMAN ARANMAKTADIR...

Balıkesir / Burhaniye Englısh Fast

*Bay / Bayan, *Planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli, *Esnek çalışma saatlerine uyacak, *Görünümüne özen gösteren, *Girişken diksiyonu düzgün iletişim yönü kuvvetli, *Gerektiğinde belirli dönemlerde seyahat edebilecek, ..

Balıkesir / Bandırma Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği

Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( İngilizce Bilen ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği İş Güvenliği Uzmanı ( İngilizce Bilen ) ilanı için başvuru süresi..

Balıkesir / Tümü Cargill

GENEL NİTELİKLER • Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Gıda, Elektrik, Elektronik, Kimya vb bölümlerden mezun olmak • Kırma ve Ekstrasyon süreçlerinde tecrübeli olmak • Takım çalışmasına uygun şekilde çalışabilmek • Cargill EHS temel gerekliliklerine uygun çalışabi..

Balıkesir / Tümü Gümüşay Grup

ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN KONUSUNDA DENEYİMLİ BURSA-BALIKESİR-ANKARA BÖLGESİNDE ÇALIŞACAK USTABAŞI VE USTALAR ALINACAKTIR ÜCRET DOLGUNDUR..

Balıkesir / Tümü Nisan Ajans Reklam Organizasyon

Hizmet verdiğimiz Firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde yada açık alanlarda ürün tanıtımı tattırımı yapabilecek tercihen üniversite öğrencisi fiziği ve diksiyonu düzgün kendine güvenen iletişim becersisi yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz....