Bilecik İş İlanları

Şehir: Bilecik
Bilecik / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

İş Tanımı Elektrik/Mekanik bakım ve otomasyon çalışmalarının yürütülmesinde ve yatırım projelerinde çalışmak, Mevcut sistemleri daha verimli hale getirmek için geliştirmeler yapmak, Firma dışından alınan bakım hizmetleri kapsamında (vinç, kazan, komp..

Bilecik / Tümü Berkosan A.Ş.

İş Tanımı1993 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek için kurulan Berkosan A.Ş. bugün, yaklaşık 150 çalışanıyla, İMKB'ye bağlı Gelişen İşletmeler Piyasası'nda hisseleri satışa sunulan ilk şirket olma özelliğini taşıyor. Berkosan A.Ş., inşaat, endüstri, otomotiv, spor, eğ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Bilecik / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Türkiye geneli mağazalarında; kasada görevlendirilecek ve  paketleme yapabilecek part time takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler..

Bilecik / Bozüyük Gratis

İş Açıklaması Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek..

Bilecik / Bozüyük Gratis

İş Açıklaması Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,..

Bilecik / Bozüyük Çevre Kalite Osgb

İstanbul-İkitelli bölgesinde faaliyet gösteren OSGB Firmamızın değişik lokasyonlarında görev almak üzere, İŞYERİ HEKİMİ ve DİĞER SAĞLIK PERSONELİ pozisyonunda takım arkadaşları aramaktayız. Şirket OSGB'miz hakkında www.cevrekalite.com.tr adresinden bilgi sahibi olunabilir. ..