Bolu Eleman İş İlanları

Şehir: Bolu Pozisyon: Eleman

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...

İş Tanımı Şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, teslim alınan kargonun faturasını kesmek, gerekli durumlarda tahsilatlarını gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleple..

İş TanımıAbant Palace ve Köşk Otelleri Otelimizde bulunan SPA merkezinde görev yapmak üzere; Alanında Tecrübeli, İnsani İlişkileri Güçlü, Kurumsal Şirket Tecrübesi Olan, Bolu İlinde ikamet eden, ..

Bolu / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; BOLU 14 BURDA Mağazasında bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SA..

Bolu / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak; Bolu 14 Burda Alışveriş Merkezinde yer alan mağazamız'da çalışacak "Kasiyer" çalışma arkadaşları aramaktadır. ? Müşteri Memnuniyetini Sağlam..

Bolu / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımıokulun genel temizliği ve mutfak hizmeti yapmak üzere Aranan NiteliklerGüler yüzlü esnek çalışma saatlerine uyabilecek pratik tertipli ve düzenli bayan temizlik elemanı arıyoruz...

İş TanımıŞİRKETİMİZİ VE HASTANEMİZİ TANITACAK KURUMLAR ARASI İLİŞKİLERİ DÜZENLEYECEKAranan NiteliklerKONUSUNDA UZMAN EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN LİDERLİK VASFI OLAN İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEZUNU(GAZETECİLİK) BOLUDA İKAMET ..

İş TanımıÖZEL HASTANE AMELİYATHANESİNDE ÇALIŞACAKAranan NiteliklerHEMŞİRELİK MEZUNUİŞİNİ VE MESLEĞİNİ SEVENKENDİNE GÜVENENEKİP RUHUYLA ÇALIŞACAKYENİLİKLERE AÇIK BOLUDA İKAMET EDEBİLECEK(BEKARLARA LOJMAN)..

İş Tanımı65 YAŞ ÜSTÜ GÖREVLENDİRİLEBİLECEK TAM ZAMANLI YADA KISMİ ZAMANLIAranan NiteliklerPLASTİK CERRAHİ UZMANI..