Bolu Eleman İş İlanları

Şehir: Bolu Pozisyon: Eleman

İş TanımıRADYOLOJİ TEKNİSYENİ&TEKNİKERİAranan Nitelikler*KONUSUNDA DENEYİMLİ *KENDİNE GÜVENEN *BOLUDA İKAMET EDECEK(BEKARLARA LOJMAN VARDIR) RADYOLOJİ TEKNİSYENİ&TEKNİKERİ..

İş TanımıHASTANE DOĞUMHANESİ VE SERVİSTE ÇALIŞACAKAranan NiteliklerPREZENTABL İŞİNİ VE MESLEĞİNİ SEVEN KENDİNE GÜVENEN EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAK YENİLİKLERE AÇIK BOLUDA İKAMET EDEBİLECEK(BEKARLARA LOJMAN) TECRÜB..

İş TanımıGüvenlik sektöründe Dünya' nın en büyük firması olarak faaliyet gösteren firmamızın, Bolu ofisi Nakit Taşıma Operasyonunda görevlendirilmek üzere güvenlik görevlileri alınacaktır.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, Ask..

İş TanımıYeni kurulacak olan televizyon kanalımızın reklam ve pazarlama departmanında görev yapacak Tercihen üniversite mezunu  Aranan NiteliklerGüler yüzlü, iletişim b..

İş TanımıHEMŞİRELİK MEZUNU HEMŞİREAranan NiteliklerPREZENTABL İŞİNİ VE MESLEĞİNİ SEVEN KENDİNE GÜVENEN EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAK YENİLİKLERE AÇIK BOLUDA İKAMET EDEBİLECEK(BEKARLARA LOJMAN) TECRÜBELİ HEMŞİRELER..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin BOLU ŞUBE  Müdürlüğü'nde SU ARITMA SAHA  Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerBOLU  veya çevre ilçelerde ikamet eden,..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Bolu Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya öğr..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Bolu Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerBolu veya çevre ilçelerde ikamet eden, 25 yaş ..

İş Tanımıurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekle..

Bolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek..