Bolu Uzman İş İlanları

Şehir: Bolu Pozisyon: Uzman
Bolu / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Bolu 14 Burda  AlışVeriş Merkezin de  olan mağazamızda çalışacak "Mağaza Müdür Yardımcısı" çalışma arkadaşları aramaktadır.   ..

Bolu / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

İş TanımıORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANIAranan NiteliklerBOLUDA İKAMET EDEBİLECEK ASKERLİKLE İLİŞKİSİ OLMAYAN..

İş Tanımı        Bolu’ nun ilk özel hastanesi olarak kurulan Özel Çağsu Hastanesi, standartların üzerinde sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen, 10000 m2’ lik kapalı alanda 160 yatak kapasitesi ve 350’ den fazla çalışanıyla 2007 yılından bu yana genel hastane hi..

İş TanımıYeni kurulacak televizyon kanalında görev yapacak;  Aranan NiteliklerSunuculuk deneyimi olan ya da bende yapabilirim diyen, Diksiyonu düzgün ..

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında,  satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin aktivasyon ve kurulumlarının eksiksi..

İş Tanımı                                                                              EĞİTİM HEMŞİRESİInnovex; ilaç sanayi, biyoteknoloji ve tıbbi cihaz alanında faaliyet gösteren firmalara yenilikçi satış çözümleri, yüksek kalitede satış takımları sağ..

Bolu / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıCOLDWELL BANKER DOĞA İLE YENİ BİR HAYATA ADIM ATIN!   Coldwell Banker 108 yıldır dünya da Gayrimenkul Liderliğini aralıksız sürdüren sektörün en önemli markasıdır.  Siz de  kendi işinizi kurmak, bunu da yüksek kazanç sağlayan bir sektörde sıfır serm..