Bursa Danışman İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Danışman

Gayrimenkul sektöründe deneyimli (tercihan eğitim almış), araç sahibi, bilgisayar kullanabilen, lise ve dengi okullardan mezun, giyimine özen gösteren, kendi işi gibi portföy alabilecek (mevcut bazı portföylerin satış-kiralamasını yapabilecek), idare edebilecek ve sonuçlandırabilecek, dürüst, güveni..

Bursa / Osmangazi Rengikent Inşaat Gayrimenkul

Firmamıza Gayrimenkul Satış Danışmanlığı yapacak Tecrübeli / Deneyimli Bay Elamanlar ARANIYOR ! - İkna kabiliyeti yüksek - Diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren ve titiz çalışan, - Sorumluluk sahibi , insan ilişkileri kuvvetli, ahlaklı,sistemli ve düzgün çal..

İş TanımıFirmamızın satış bölümünde görev yapmak üzere ;Müşteri ihtiyaçlarını belirlemek ,Veri tabanı oluşturmak ,Kendisine verilen satış hedefleri doğrultusunda çalışmak ,Piyasada bulunan araçların teknik ve model özelliklerine hakim olmak ...

İş TanımıJolly Tur acentelerimizde görevlendirilmek üzere Satış Danışmanı takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen Turizm sektöründe satış tecrübesi olan, İnsan ilişkiler..

Aranan NiteliklerTatilcilerin yol arkadaşı, gezginlerin daimi başlangıç noktası Jolly Tur; bugün tatil severlerin desteğiyle sektörün trendlerini belirleyen, başarıları ödüllerle onurlandırılan ve tatil dendiğinde akla ilk gelen marka konumuna yükselmiştir. Kuruluşundan bu gü..

Bursa / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Müşteri memnuniyetini gözeterek verilen hedefler doğrultusunda satış yapmak, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, M..

Bursa / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Bursa / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin ..

Bursa / Tümü ATASUN OPTİK

İş Tanımı Müşterileri güleryüzle karşılayacak, Ürünler hakkında doğru bilgileri verecek, Müşterilere ihtiyaç duydukları tüm konularda yardımcı olacak takım arkadaşları arıyoruz.   Not: Uygun görülen tüm adaylar, işe başladıkta..

Bursa / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin e..