Bursa Danışman İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Danışman
Bursa / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye&rs..

Bursa / Tümü REALTY WORLD

İş Tanımı1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Türkiye’de başla..

İş TanımıServise gelen müşterileri karşılamak,Araçların kabulünü gerçekleştirmek,Atölye içi bakım/onarım sürecini takip etmek ve sonrasında müşteriyi bilgilendirmek,Araçları müşteriye teslim etmekServise gelen  araçlara dosya açmak, takibini yapıp müşt..

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkileyecektir...

Bursa / Tümü POLARİS

İş TanımıEn az lise mezunu, Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Kariyerini mağazacılık sektöründe sürdürmeyi amaçlayan, Hizmet odaklı, insan ilişkileri güçlü, güleryüzlü, dinamik, Esnek çalışma ..

Bursa / Tümü OXXO

İş Tanımı MAĞAZACILIK KARİYERİNE  OXXO  AİLESİNDE   BAŞLAMAK İSTEYEN   Mağazacılıkta tecrübeli veya tecribesiz,  Mağazalarımızın hareketli ve neşeli çalışma ortamında, dinamizmi ile müşteri mutluluğunu  arttırmayı hedefleyecek,   Güleryüzlü ve  iletişi..

Bursa / Tümü AEGON GRUP

AEGON Türkiye çalışanları olarak biz müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun güvenilir finansal çözümler sunarız. En iyi olmaya yönelik hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, AEGON Türkiye büyüyen ekibine sizi davet ediyor. · En az Lise Mezunu, · Kariy..

Bursa / Nilüfer Eylül Gayrimenkul

HEYKELDE BULUNAN OFİSİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZRE SAHADA ÇALIŞACAK YANİ DIŞARIDA SATILIK KİRALIK EV İŞYERİ TARLA ARSA VS BULACAK PORTFÖY OLUŞTURACAK KENDİNE GÜVENEN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK SAMİMİ DÜRÜST ÇALIŞABİLECEK İŞİ KENDİ İŞİ OLARAK GÖRECEK SABIRLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.BAŞVURULAR BİZZAT TELE..

Bursa / Tümü AEGON GRUP

Aegon Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Güvence Danışmanı-Bursa ilanlarına göz atabilirsiniz.Aegon Grup Finansal Güvence Danışmanı-Bursa ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Osmangazi Hhs Bitkiselürünler

TEDAVİ DESTEK MERKEZİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE * Alternatif tedavi metotları konusuna ilgili, * İnsan ilişkilerinde başarılı * Anlama ve ikna kabiliyeti olan * Temsil yeteneğine sahip (Prezantabl) * Diksiyonu düzgün * Tercihen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bö..