Bursa Öğretmen İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Öğretmen
Bursa / Tümü Özel Özlüce Ortaokulu

Okulumuzda çalışacak matematik Öğretmenleri alınacaktır...

Bursa / Tümü Özel Özlüce Ortaokulu

Kurumumuzda çalışmak üzere; İngilizce Öğretmenliği bölümü mezunu öğretmenler alınacaktır...

Üniversitelerin Türkçe,Tarih,Coğrafya,Felsefe-Sosyoloji bölümlerinden mezun, Öğretmenliği ideal olarak benimsemiş Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan MEB tarafından atanma engeli bulunmayan, Alanında yeterli bilgi birikimine sahip, yeniliklere açık ve kendini gelişt..

Üniversitelerin Matematik,Fizik;Kimya;Biyoloji bölümlerinden mezun, Öğretmenliği ideal olarak benimsemiş Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan MEB tarafından atanma engeli bulunmayan, Alanında yeterli bilgi birikimine sahip, yeniliklere açık ve kendini geliştirmeye ö..

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE BULUNAN ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ, ÇÖZÜM ÖZEL ÖĞRETİM KURSU VE ÇÖZÜM ETÜT MERKEZİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR...

ALANINDA DENEYİMLİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

ALANINDA DENEYİMLİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

Telefon ile bilgi verilmeyecektir. Sadece eleman.net üzerinden başvurular kabul edilecektir. -2 yıllık Ön lisans eğitimi almış veya Kız Meslek Liseleri Çocuk Gelişimi mezunu, -Anaokulu Yardımcı Öğretmeni olarak en az 1 yıl deneyimli, -Tam zamanlı çalışabilecek, -Kurums..

İsabet Okulları'nın BURSA Şubesinde Görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ Alınacaktır. *Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, *Alan bilgisine ve pedagojik birikime sahip, *Tam zamanlı çalışabilecek, *İletişim becerisi yüksek, *Alanındaki yenilikleri ta..

Bursa / Nilüfer Bursa Çözüm Temel Lisesi

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE BULUNAN ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ, ÇÖZÜM ÖZEL ÖĞRETİM KURSU VE ÇÖZÜM ETÜT MERKEZİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR...