Bursa Öğretmen İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Öğretmen
Bursa / Tümü Akad Basın Yayın

Türkiye genelinde MEB onaylı uzaktan Eğitim Dershanesinin üretmiş olduğu Canlı Eğitim paketlerinin ÖĞRENCİ KAYDI,TANITIM VE SATIŞINDA görevlendirilmek üzere EMEKLİ ÖĞRETMENLER ve PART TİME - FULL TİME ÇALIŞACAK Bay-Bayan Öğretmenler alınacaktır. • istihdam edilecek EMEKLİ ÖĞRETM..

Öğretmeyi seven güler yüzlü , deneyimli diksiyonu düzgün çalışmayı seven disiplinli bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz NOT:TÜM BRANŞLARDA..

Bursa / Osmangazi Özel İstanbul Temel Lisesi

İstanbul dershanesi olarak İstanbul Temel Lisesi'ne dönüştük ve kurumumuzda Hem Temel lise Hem de Kurs eğitiminde beraber çalışmak üzere; Grup çalışmalarında başarılı, Öğrenci ve veli diyaloğu iyi, Alan konusunda uzman, En az 4 yıl dershane tecrübesi olan çalışma arkadaşların..

Sıcak bir aile ortamında ekip ruhu ile çalışacak, kurumsal kültüre sahip, üretken, özverili, alanına hakim, çalıştığı kuruma değer katan, kendine ve işine saygılı, paylaşımcı, başarıyı hedefleyen değerli öğretmenlerimizin başvurularını bekliyoruz.....

Bursa / Mudanya Bursa Bademli Anaokulu

Aranan nitelikler; Anaokulu Öğretmeni olarak en az 1 veya 2 yıl çalışmış, Çocuk gelişimi mezunu, Güler yüzlü, Sabırlı, Çocuklarla ilgilenmeyi seven, Disiplinli, İş ahlakına sahip, Mesleğinde gelişim ve kariyeri hedefleyen, MS Office programlar..

FULL TİME VEYA PART TİME ÇALIŞACAK İLKÖĞRETİM MATEMATİK, FEN, TÜRKÇE VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ARANMAKTADIR..

Telefon ile bilgi verilmeyecektir. Sadece eleman.net üzerinden başvurular kabul edilecektir. -Üniversitelerin Okul Öncesi Eğitim Bölümlerinden 4 yıllık Lisans / 2 yıllık Ön lisans eğitimi almış veya Kız Meslek Liseleri Çocuk Gelişimi mezunu, -Anaokulu Öğretmeni olarak en az 1 yıl..

Bursa / Osmangazi Bursa Çözüm Temel Lisesi

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE BULUNAN ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ, ÇÖZÜM ÖZEL ÖĞRETİM KURSU VE ÇÖZÜM ETÜT MERKEZİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR...

Bursa / Gürsu Bursa Isabet Okulları

Türkiye'nin eğitim alanındaki lider markası İsabet Okulları'nın 2016 Eylül ayında faaliyete başlayacak olan Bursa Şubesinde görevlendirilmek üzere SINIF ÖĞRETMENLERİ alınacaktır. *Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, *Tercihen özel okul deneyimli, *Alanında yeterli b..

Bursa / Tümü Etüt Merkezi

kurumumuz bünyesinde çalıştırılmak üzere deneyimli matematik ve fen bilgisi öğretmeni alınacaktır...