Bursa Sorumlu İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Sorumlu

FASON TAKİP SORUMLUSU GENEL NİTELİKLER İhracat Çocuk Giyimi üzerine çalışan tanınmış markamız için, Lise veya Tercihen Tekstil Meslek Yüksek Okulu mezunu ,Fason takipçiliği alanında en az 4 yıl deneyimli Dikiş teknikleri konusunda uzman, tüm dikiş makinelerini tanıyan,..

Bursa / Yıldırım Annah Hariri

%100 yurtdışına "tesettür bayan giyim" satış yaptığımız firmamızın atölye bölümüne numune kesim ustası ve model makinacılar alınacaktır...

Bursa / Nilüfer United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; NİLÜFER bölgesinde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere gece sorumlusu bayan takım arkadaşları aranmaktadır ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren - En az lise mezunu - 50 yaşını aşmam..

Bursa / Nilüfer Artı Elektrostatik Toz Boya

ELEKTROSTATİK TOZ BOYA UYGULAMASI YAPTIĞIMIZ İŞLETMEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 'ÜRETİM SORUMLUSU' ALINACAKTIR...

Bursa / Tümü Firma Adı Gizli

Genel Nitelikler: • Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye bölümlerinden mezun • Yerel mevzuata ve vergi uygulamalarına hakim • İyi derecede MS ofis programlarını kullanabilen • SAP kullanımı konusunda bilgi sahibi • İngilizce bilen (Intermediate seviyesi ve üstü)..

Bursa / Nilüfer Coca-Cola İçecek A.Ş.

İŞ TANIMI *Planlı müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek, *Ekipman kontrolü ve takibini yapmak, *Satış ve bulunabilirlik hedeflerini gerçekleştirmek, *Müşterilerin stok seviyelerini kontrol ederek, optimum sipariş miktarını oluşturmak. GEREKLİ NİTELİKLER ..

Danışmanlığını Yapmış Olduğumuz Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firması için Hızla büyüyen yapımızda görevlendirilmek üzere;..

ASANSÖR MALZEMELERİ SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA , *ÖN MUHASEBE ALANINDA DENEYİMLİ, *DAHA ÖNCE LOGO PAKET PROGRAM KULLANMIŞ, *BİREYSEL MOTİVASYONA ÖNEM VEREN , *TAKİP YETENEĞİNE GÜVENEN VE DİSİPLİNLİ , *EKİPLE UYUMLU ÇALIŞABİLECEK , ..

Bursa / Nilüfer Mavi Dünya Diş

Sağlık sektöründe satın alma konusunda tecrübeli, Satın alma sözleşmesi tekniklerini bilen, İnternet üzerinden yurt içi ve yurt dışı satın alma yapabilen, Fiyat/malzeme araştırmasını aktif olarak yapmış, Ürün/Malzeme araştırma kriterlerini bilen, İngilizce malzeme/fiyat..

Telekomünikasyon sektöründe faliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere Ön Muhasebe ve Sekreterlik bölümünden sorumlu kişi alınacaktır. Aranılan Özellikler; *Eğitim durumu En az (Üniversite ve MYO mezunu). *Ön Muhasebe konusunda deneyimli. *Prezantabl (Diksiyonu ..