Bursa Sorumlu İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Sorumlu
Bursa / Nilüfer Merd Asansör

Asansör malzemeleri satan firmamıza ön muhasebe bilgisi olan bayan personel alınacaktır. Logo bilmesi tercih sebebidir. İRTİBAT TEL : 0533 765 28 86 (Derya Hnm)..

Bursa / Gemlik CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

Bursa / Yıldırım Tekin Mobilya

muhasebe elemanı en az 3 yıl üretim yapan firmada deyimli satın alma ve siparis takibi yapabilecek maliyet pilanlama ve raporlama yapabilecek uzun süreli çalışacak refarans verebilen eleman alıncaktır..

FASON TAKİP SORUMLUSU GENEL NİTELİKLER İhracat Çocuk Giyimi üzerine çalışan tanınmış markamız için, Lise veya Tercihen Tekstil Meslek Yüksek Okulu mezunu ,Fason takipçiliği alanında en az 4 yıl deneyimli Dikiş teknikleri konusunda uzman, tüm dikiş makinelerini tanıyan,..

Bursa / Nilüfer Perpax Travel

Uluslararası Turizm Firmamızda INCOMING departmanı için: -İyi derecede Arapça ve/veya İngilizce konuşup yazabilen, -Tercihen Turizm mezunu, -Tercihen en az 2 yıl iş tecrübesi sahibi, Aranan diğer özellikler: -Turizm'i kendine iş kolu olarak benimsemiş, ve..

Bursa / Yıldırım Necix's Baby Collection

GENEL NİTELİKLER Tekstil sektöründe örme konfeksiyon üretimi yapan firmalarda Kalite Güvence konusunda en az 5 yıl tecrübeli, Üniversite mezunu, Seyahat etme engeli olmayan, İletişim ve koordinasyon yeteneği yüksek, Analitik düşünme yeteneğin..

Bursa / Tümü Savaş Çeyiz

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere askerliğini yapmış EV TEKSTİL sektöründe deneyimli depo sorumlusu alınacaktır. SEVKİYAT YAPABİLECEK..

Bursa / Yıldırım Tekin Mobilya

perakende mobilya satış elemanı alınacaktır,sorumluluk alabilecek,bilgisayar kullanabilen, pazar çalışma, hafta içi tatil. maas artı prim ile çalışabilecek..tercihen online satış bilen..

Bursa / Nilüfer Yıldız Büküm Otomotiv

Otomotiv Sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; -ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi standartları, uygulamaya alınması ve sürdürülmesi konusunda tecrübeli - Kalite ölçüm aletlerini kullanabilen - Sistem ile ilgili gerekli eğitimleri almış Bayan kalite sistem yöneticisi aram..

Bursa / Osmangazi Cio Gayrimenkul

Cio Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Cio Gayrimenkul Ofis Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..