Bursa Teknisyen İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Teknisyen
Bursa / Orhangazi RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu, Meslek Lisesi veya Mesleki Yeterliliği olan, Elektrik bakım ve onarım çalışmaları hizmetlerini yapabilecek, Taşeron firmalar ile koordinasyonu sağlayacak ve ilgilenecek, Bina Elektrik ve otomasyon sistemleri konusunda deneyimli, Ris..

Bursa / Orhangazi RGM TURKEY

ENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu Mekanik , Endüstri Meslek Liselerinin Mekanik veya Sıhhi Tesisat bölümünden mezun, - Teknik işlerin yürütülmesinde görev almak, garanti kapsamındaki malzemelerin takibini yapmak, - Bakım ve onarım çalışmaları hizmetlerini yapmak, ..

Bursa / Gemlik Arkas Holding

Gazaltı kaynak tecrübesi olan, Tercihen Meslek Lisesi Metal İşleri bölümü mezunu veya kaynak kullanım sertifikası bulunan, Gemlik'te ikamet eden...

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; İSTANBUL Avrupa Yakası, BURSA ve TEKİRDAĞ Çorlu bölgesinde İlaçlama teknisyeni olarak saha da çalışacak, Tercihen İlaçlama Teknisyenliği yapmış ve referans verebilecek, Tercihen ""Biyosidal Ürün Uyg..

Bursa / Yıldırım R. G Makina

- elektrik, elektronik, mekatronik mühendisliği, teknik öğretmenliğ ya da eşdeğer fakültelerden mezun, EML Elektrik Bölümünden mezun olmuş, - PLC ve otomatik kumanda panolarında deneyimli, - makine devreye alma ve arıza konularında tecrübeli, - Kişisel gelişime önem veren, -..

Bursa / Osmangazi Proset Bilişim Ltd. Şti.

Şirketimizin bilgisayar departmanında çalışacak , Askerlik ilişiği olmayan,En az 3 yıl teknik servis tecrübesi bulunan,ehliyeti olup aktif araç kullanabilen , İşletim sistemleri ,teknik arıza tespit ve onarımı , müşteriye yerinde veya uzaktan destek verebilecek düzeyde çalışma arkadaşları arıyoruz...

Bursa / Nilüfer Yalıtım Mühendislik

Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu olması istenmektedir. Fabrikaların elektrik montaj işlerinde çalışacaktır...

Bursa / Osmangazi Flyteknik

Firmamız bünyesinde kombi servisinde çalıştırılmak üzere askerliğini tamamlamış teknisyenler aranmaktadır. maaş:2000 TL + prim + ssk + yol + yemek..

Bursa / Nilüfer Cesan

TAVAN GEZER VİNÇLERİNİN BURSA BÖLGE TEKNİK SERVİS EKİBİNE *OTOMASYON ,OTOMATİK KUMANDA,PANO SİSTEMLERİ ÜZERİNDE DENEYİMLİ *SERVİS VE MONTAJ KABİLİYETİ OLAN *ARIZA TESPİTİ YAPABİLECEK *EN AZ B SINIFI SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN *ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYGUN *YÜK..