Bursa Teknisyen İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Teknisyen
Bursa / Nilüfer Meva Şirketler Grubu

Üretim tesisimizde görev alacak tekniker alınacaktır. - Lise mezunu (teknik lise mezuniyeti tercih sebebidir) - Tercihen Askerlik görevini tamamlamış..

Bursa / Orhangazi RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu, Meslek Lisesi veya Mesleki Yeterliliği olan, Elektrik bakım ve onarım çalışmaları hizmetlerini yapabilecek, Taşeron firmalar ile koordinasyonu sağlayacak ve ilgilenecek, Bina Elektrik ve otomasyon sistemleri konusunda deneyimli,..

Bursa / Nilüfer FİRMA ADI GİZLİ

•Meslek lisesi veya yüksekokulu mezunu, •Askerlik görevini tamamlamış, •Mesleki tecrübeye sahip (2-5 yıl), •Öğrenmeye ve yeniliğe açık, •Ekip çalışmasına uyumlu, •Müşteri memnuniyetine önem veren, •İlgili şehirlerde ikamet eden. Çalışma Saatleri: 08.3..

Bursa / Tümü Ünsal Soğutma

KLİMA VE BEYAZ EŞYA SERVİSİNDE ÇALIŞACAK USTA ELEMANLAR ALINACAKTIR.DOLGUN ÜCRET+SGK+YEMEK...

Bursa / Gemlik RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksekokulu, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Liselerinin Mekanik bölümünden mezun veya Mesleki yeterliliğe sahip, Bakım ve onarım çalışmaları hizmetlerini yapacak, Taşeron firmalar ile koordinasyonu sağlayacak ve ilgilenecek, Bina ısıtma, soğut..

Bursa / Osmangazi Tepe Servis A.Ş

Bursa /Osmangazi'de bulunan bir AVM projemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Mekanik Teknisyeni/Teknikeri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLERİ: -Endüstri Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okulu iklimlendirme - Soğutma, Tesisat, Makina, Mekanik bölümü..

Bursa / Tümü Ünsal Soğutma

KLİMA VE BEYAZ EŞYA SERVİSİNDE ÇALIŞACAK USTA ELEMANLAR ALINACAKTIR.DOLGUN ÜCRET+SGK+YEMEK...

Bursa / Nilüfer Cesan

Cesan Elektrikli vinç San. Tic. A.Ş Bursa Bölge Müdürlüğünde teknik servis bölümünde çalışacak mekanik bakım elemanı ve elektrik bakım elemanı alınacaktır...

Bursa / Yıldırım R. G Makina

- MYO elektrik mezunu veya EML Elektrik Bölümünden mezun olmuş, - makine devreye alma ve arıza konularında tecrübeli, - Kişisel gelişime önem veren, - Takım çalışmasına uyumlu - İletişim yeteneği iyi olan, - B sınıfı sürücü belgesi olan, - Seyehat engeli olmayan..