Bursa Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Yönetici Asistanı

Niltim Alaaddinbey bölgesinde makine / ekipman / ithalat sektöründe hizmet veren firmamızda istihdam edilmek üzere başlangıç seviyesi veya daha ileri seviyede Ön Muhasebe bilgisi olan telefon ve evrak takibi yapabilen , organizasyon yeteneğine sahip ekip arkadaşı aramaktayız...

Bursa / Nilüfer Nurfa Gıda Turizim İnşaat

ŞİRKETİMİZE LİSANS MEZUNU DENEYİMLİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR..

Meyve ve Sebze tedariği yapan firmamıza otel ve restorantlar ile bağlantı kurup anlaşma yapacak Satış Pazarlama elemanı alınacaktır. Genel Nitelikler Satış ve Pazarlama alanında kariyer hedefi olan, BAYAN seyehat engeli bulunmayan Yazılı ve sözlü iletişim ..

YÖNETİCİ ASİSTANI - SEKRETER (RESEPSİYON SORUMLUSU) GENEL NİTELİKLER * Ön Lisans veya Üniversite mezunu, * İngilizce bilen, * Benzer pozisyonlarda deneyimli, * Bursa’da ikamet eden veya edecek, * İletişim ve problem çözme ve organizasyon becerileri gelişmiş, sonuç..

Bursa / Nilüfer Gençakım İnsaat

Yeni acilan ofisimizde yonetici asistani olarak calisacak bilgisayar kullanmasini bilen en az lise mezunu is disiplinine hakim calisma arkadasi ariyoruz..

GENEL NİTELİKLER Bursa Nilüfer çalı'da bulunan şirket merkezimizde görevlendirilmek üzere sekreter-yönetici asistanı aramaktayız. Yüksekokul veya üniversite mezunu Ms Office programlarına hakim Diksiyonu düzgün, güleryüzlü ve dış görünümüne önem veren..

Bursa / Nilüfer Kardeşler Züccaciye

MİKRO programını iyi derecede kullanabilen İletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü Ekip çalışmasına yatkın Gelişime açık,yaratıcı ve dikkatli olan MS OFFİCE programlarını özellikle EXCELL i iyi bilen Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Bursa ilinde ..

(ONLINE BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR.) - En az iki yıllık üniversite mezunu (Tercihen 4 Yıllık mezun) - İşini benimseyecek, sorumluluk alabilecek - İyi seviyede bilgisayar bilen (Öğretilenleri hızlı anlayabilen) - Microsoft Word ve Excel bilen - Ön muhasebe bil..

Bursa / Osmangazi Çağkara Yapı İnşaat

YÖNETİCİ ASİSTANI - En az lise mezunu - Ofis temizliği ve düzeninin sağlanması - Gelen misafirlerin karşılanması - İçecek servisinin yapılması - Bilgisayar office programlarını kullanabilen - Diksiyonu düzgün, telefon / fax trafiğini yönetebilen - Uzun döne..

Bursa / Osmangazi Beyaz Özel Öğretim Kursu

Kurumumuzda , ön muhasebe ve yönetici asistanlığı görevini yürütecek bayan personel alınacaktır. sigara kullananlar lütfen başvurmasınlar...