Çanakkale Uzman İş İlanları

Şehir: Çanakkale Pozisyon: Uzman
Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Dış görünümüne ve giyimine özen gösteren, Satış Ofisi ve satışlara ait raporlamaları hazırlayabilecek düzeyde MS Office programlarına hakim, Tercihen Çanakkale de ikamet eden veya edebilecek olan Eğitime ve gelişime açık..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı Tercihen serviste en az 3 yıllık deneyimi olan Araç kullanabilen Tercihen sigorta ve hasar konularında daha önce çalışmış olan Bilgisayar Excell, Word ve paket program kullanabilen. Askerlik yükümlülüğü olmayan, ..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirket Tanımı: Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere Cilt Uzmanları arıyoruz. ..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Çanakkale Merkez Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır  Aranan Nitelikler  Üniversitelerin Anaokulu öğretmenliği  bölümlerinden mezun, Kendine güven..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları  temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;İNGİLİZCE EĞİTİM KOÇU alınacaktır  Aranan Nitelikler  Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olan, çok İyi derecede İngilizce ..

Çanakkale / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Çanakkale BİGA Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır.    Aranan NiteliklerKurs satışlarıyla ve kayıt sonrası öğrenci işleriyle ilgilenecek,..

Çanakkale / Tümü SINAV DERGİSİ DERSANELERİ

İş TanımıSBS-YGS-LYS KİMYA ÖĞRETMENİ SINAV BAYRAMİÇ ŞUBESİAranan NiteliklerCİDDİ REFERANSLARA SAHİP OLUNMASI..

Çanakkale / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

İş TanımıDünyada 108 yıldır 'aralıksız her yıl' gayrimenkul satış lideri olan  Coldwell Banker ile çalışarak iş ortağımız olmak ister misiniz? Siz de "kendi işinizi kurmak, bunu artık başarısı ispatlanmış ve yüksek kazanç sağlayan bir sektörde sıfır sermaye ile gerçek..

Çanakkale / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Çanakkale / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere Çanakkale Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyet..