Edirne Uzman İş İlanları

Şehir: Edirne Pozisyon: Uzman
Edirne / Tümü GRATİS

İş TanımıMağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilg..

Edirne / Tümü GRATİS

İş TanımıMağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, Müşterileri kampanyalar hakkınd..

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Edirne Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyetle..

Edirne / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı 7 gün 24 saat hizmet vererek, kurumsal müşteri  adına  gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak Aranan Nitelikler En az lise me..

Edirne / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı Çağrı Merkezimize gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak. Aranan Nitelikler En az Lise, tercihen MYO veya üniversite mezunu ..

Edirne / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Mağaza Sorumlusunun talimatlarına uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak, Müşteri şikayet..

Edirne / Keşan KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..