Erzincan İş İlanları

Şehir: Erzincan

İş TanımıERZİNCAN / Adnan Menderes caddesinde bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapıl..

Erzincan / Tümü GRATİS

İş TanımıErzincan'daki mevcut mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şekilde plan..

Erzincan / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıOkulumuzda görev almayı düşünen Matematik,Fizik,Kimya,Biyoloji,Türk Dili ve Edebiyatı,Tarih,Coğrafya,Felsefe,İngilizce Branşlarında iddialı ve kurumsal kültüre inan ÖğretmenAranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili öğretmenlik b..

Erzincan / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıİNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİAranan NiteliklerTECRÜBELİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNU ERZİNCAN'DA ÇALIŞABİLECEK Ekip çalışmasına önem veren Kurumsal kültürü önemseyen Uzun yıllar çalışmayı düşünen ..

Erzincan / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıöğretmenAranan Nitelikler5-10 yıl Tecrübeli Ekip çalışmasına önem veren Kurumsal kültürü önemseyen Uzun yıllar çalışmayı düşünen   Hangi pozisyon ve niteliklerin arandığının farkında olan başvuru..

Erzincan / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıFizik ÖğretmeniAranan NiteliklerTecrübeli..

Erzincan / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı 'doğa'ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşı..

Erzincan / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıErzincan'da bulunan otelimizde görevlendirmek üzere;Aranan Nitelikler Misafir oda temizlik ve düzenini en yüksek standartlarda eksiksiz yaptırmak ve kontrolünü sağlamak, Kendisine bağlı olan personele eğitim verebilen, ..

Erzincan / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıErzincan'da bulunan otelimizde görevlendirmek üzere;Aranan Nitelikler Tercihen otelcilik sektöründe en az iki yıl Mekanik Teknisyenliği deneyimi olan, Alanında mesleki eğitim almış veya mesleki yeterlilik belgesine sahi..

Erzincan / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıErzincan'da bulunan Otelimizde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler* Garson veya Servis Elemanı olarak en az 2 yıl tecrübeli, * Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, * Erzincan'da ikamet eden,   ..