Erzurum Eleman İş İlanları

Şehir: Erzurum Pozisyon: Eleman
Erzurum / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları Erzurum Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun,- İnsan ilişk..

Erzurum / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider ve Türkiye'nin önde gelen kurumsal şirketi için engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere "Müşteri Temsilcisi" arayışımız bulunmaktadır. *Çağrı Merkezi operasyonunda görevlendirilmek üzere, müşterilerden gelen çağrıların, kaliteli hizme..

İş Tanımı15 Yıllık sektör tecrübesiyle, Türkiye’nin değişik noktalarında oluşan geniş referans grubu desteğiyle, güvenlik ve bilişim sistemleri alanında hizmet veren, uzman bir şirketiz Gücünü, kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden alarak kendini ispatlamış ve..

İş TanımıBüro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Erzurum Satış Mağazamız da görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip BAYAN takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler ..

Erzurum / Tümü TERAPİ GLOBAL

İş TanımıTerapi Global, Türkiye, KKTC ve Azerbaycan'daki terapistleri bir araya getiren bir terapist tarama sitesidir. Terapi Global ihtiyacınıza uygun terapisti en kısa sürede bulmanızı amaçlar. Kullanımı çok kolay bir arama sistemiyle çalışır. Size en yakın, destek ..

İş TanımıYurtiçi şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere iş makineleri bakımı ve tamirinden anlayan usta ve usta yardımcıları işe alınacaktır...

Erzurum / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş, Erzurum Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere  Sebze Meyve Satınalma Uzmanı aramaktadır. Pozisyon ile ..

İş TanımıErzurum'da bulunan KELEBEK mutfak mağazasında görevlendirilmek üzere, Mağaza ortamında ölçü ekibi tarafından alınmış ölçülerin projelendirilmesi, Müşteri memnuniyeti ön planda tutularak gerekli iş takibinin yapılması, *İş konu..

İş TanımıErzurum'da bulunan Kelebek Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aran..

Erzurum / Tümü Finansbank A.Ş.

İş TanımıFinansbank’ta sizi neler bekliyor? Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyo..