Erzurum Eleman İş İlanları

Şehir: Erzurum Pozisyon: Eleman

İş TanımıERZURUM PALANDOKEN AKD KIDS Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; PSİKOLOG alınacaktırAranan NiteliklerÜniversitelerin Psikoloji veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümlerinden mezun olan,- İnsan ilişkileri kuvve..

İş TanımıAmerikan Kültür Derneği Kids Anaokulları Palandöken Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere; BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler SPOR, DANS, JIMNASTIK,BALE,DRAMA DERSLERİ VEREBİLECEK Üniversitelerin ilg..

İş TanımıERZURUM PALANDÖKEN AKD KİDS Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktırAranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun,..

İş TanımıERZURUM PALANDÖKEN AKD KİDS temsilciliğimizde görev alacak ANAOKUL ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun,-..

İş TanımıAKD KIDS ERZURUM PALANDÖKEN Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere; KURUM MÜDÜRÜ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümlerinden mezun olan,Resmi kurum müdürü olarak görev..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bir çağrı merkezi için 'Müşteri Temsilcileri' aramaktayız.Aranan Nitelikler- Lise mezunu, - Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş, - Müşteri odaklı, ..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

İş TanımıSüt Ürünleri Sektöründe hizmet veren ve sektöründe lider olan şirketimize başvuruda bulunmak istiyorsanız, bu ilan aracılığı ile özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz. Açılan her türlü pozisyon için ayrıca veri bankasından da faydalanılmakt..

Erzurum / Merkez Bms Group

Çeşitli projelerde çalıştırılmak üzere sabah 09:30 ile 11 30 arası 2 saatlik part time temizlik elemanları alınacaktır *maaş *sgk..